728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάργας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάργας το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022.



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάργας το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο αγώνας 7ος Άγγελος Φέτσης που έγινε το Σάββατο καθώς και η πολιτιστική εκδήλωση της Κυριακής ήταν αφιερωμένες στην ιστορική για την πόλη της Πάργας φιγούρα του Άγγελου Φέτση, ένα πρόσωπο που έχει προσφέρει τεράστιο έργο στον ελληνικό αθλητισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους εκείνους που συνέδραμαν ώστε να πραγματοποιηθεί το διήμερο των εκδηλώσεων, εθελοντές, χορηγούς , φορείς καθώς και τον κόσμο που συμμετείχε, τους αθλητές και τις οικογένειες τους.

Ακόμη, να ευχαριστήσουμε την Μαντολινάτα και Χορωδία από την Λευκίμμη, Κέρκυρας, που για ακόμη μια φορά συνόδευσαν μουσικά μία από τις εκδηλώσεις του Ομίλου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ , στον πρώην πρωταθλητή κο Δημήτρη Ποντικούλη που διέθεσε μέρος του αρχείου του με σπάνιες φωτογραφίες του Άγγελου Φέτση για την εκδήλωση. Τέλος, ένα εγκάρδιο ευχαριστώ, στον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών που έθεσε υπό την αιγίδα του τις εκδηλώσεις μας αλλά και στους Έλληνες Ολυμπιονίκες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση ,

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πάργας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2022 Rating: 5 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάργας το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022. Ο αγώνας 7...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: