728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το καμάρι της Πάργας ο Πέτρος Παπανίκας που υπηρετεί στην Προεδρική Φρουρά





Το καμάρι της Πάργας ο Πέτρος Παπανίκας που υπηρετεί στην Προεδρική Φρουρά. Καμαρώνει το χωριό για τον Παργινό που υπηρετεί στην Προεδρική Φρουρά!

Όμορφες φωτογραφίες και τις χρειαζόμαστε. Πρόκειται για τον Εύζωνα Πέτρο Παπανίκα, γιός του Απόστολου Παπανίκα και της Στέλλα Χατζηθεοδωρου.

“Την δύσκολη και αρκετά απαιτητική αυτή εκπαίδευση, επιτελεί με απόλυτη επιτυχία ,ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντά του και πλέον αποτελεί ένα ταπεινό σύμβολο γενναιότητας και ηρωισμού.

Πρόκειται για σύγχρονους ήρωες της γενιάς του, που αντέχουν την αφόρητη ζέστη και το τσουχτερό κρύο και στέκουν εκεί αγέρωχοι. Νικούν την σωματική κόπωση με περίσσια δύναμη και υπερηφάνεια.

Στιγμή δεν χάνουν την ψυχική τους δύναμη και μας θυμίζουν καθημερινά , πως είναι οι φρουροί της ελευθερίας. Συγχαρητήρια, αγαπητέ Πέτρο, αξίζεις τον θαυμασμό όλων μας!”


Το www.patatoukos.com σου εύχεται καλή θητεία!!!!







Το καμάρι της Πάργας ο Πέτρος Παπανίκας που υπηρετεί στην Προεδρική Φρουρά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2022 Rating: 5 Το καμάρι της Πάργας ο Πέτρος Παπανίκας που υπηρετεί στην Προεδρική Φρουρά. Καμαρώνει το χωριό για τον Παργινό που υπηρετεί στην Προεδρική Φ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: