728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Αναστασιάδη.

Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Αναστασιάδη. Ενός ποδοσφαιριστή έμπειρου και καταξιωμένου που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου. Μια συμφωνία που όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί.



Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Αναστασιάδη. Ενός ποδοσφαιριστή έμπειρου και καταξιωμένου που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου. Μια συμφωνία που όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί. Η πορεία του αθλητή σε σημαντικές ομάδες, η εμπειρία του στη νέα κατηγορία, τα ηγετικά του χαρακτηριστικά, η τεχνική του κατάρτιση, και το κάθετο παιχνίδι του, τον καθιστούν αυτόματα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κόουτς Βέρμπη, για την επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της διοίκησης, αφού πρόκειται για αθλητή που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Ντεκό, ανυπομονούμε να σε δούμε στο γήπεδο, να μας χαρίσεις ωραία πράγματα, από αυτά που μόνο εσύ ξερεις
Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Αναστασιάδη. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2022 Rating: 5 Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Αναστασιάδη. Ενός ποδοσφαιριστή έμπειρου και καταξιωμένου που αναμένεται να κάνει τη ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: