728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ημερήσια κρουαζιέρα με την Megalochari Motorsailer Βoat Parga









Απολαύστε ένα από τα ειδικά για εσάς σχεδιασμένα ταξίδια μας με την Megalochari Motorsailer Βoat Parga


Με πολλά έτη εμπειρίας στην θάλασσα και στις θαλάσσιες εκδρομές, εξειδικευόμαστε στο να μεταμορφώνουμε μία απλή ημέρα σε μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Έτσι λοιπόν, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τους Παξούς και τους Αντιπάξους από μια διαφορετική οπτική γωνία που θα σας πλημυρίσει με μοναδικές εικόνες, βουτιές σε καταγάλανα νερά και χρυσές αμμουδιές που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν την ομορφιά των εξωτικών νησιών.
Ο έμπειρος καπετάνιος μας θα σας ταξιδέψει σε όλα τα μαγευτικά τοπία του τόπου μας και θα σας αποκαλύψει όλα τα κρυμμένα μυστικά των σμαραγδένιων νησιών μας. Επιβιβαστείτε και απολαύστε την εκδρομή που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και εγγυόμαστε ότι αυτή, θα είναι μία ημέρα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 697 277 9522










Ημερήσια κρουαζιέρα με την Megalochari Motorsailer Βoat Parga Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 23, 2022 Rating: 5 Απολαύστε ένα από τα ειδικά για εσάς σχεδιασμένα ταξίδια μας με την Megalochari Motorsailer Βoat Parga Με πολλά έτη εμπειρίας στην θάλασσα κ...

Ετικετες

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: