728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΜΑΝ to Man με τον Βαγγέλη Ευαγγέλου, το παρόν και το Μέλλον του ΑΟ ΠΑΡΓΑ!!

Πως κρίνεις την περσινή χρονιά? Θεωρώ ήταν μια πετυχημένη χρόνια πάρα τον τελικό. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αν αναλογιστεί κάνεις και τις δυσκολίες που υπήρχαν. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε και αυτό που προσπαθούσαν όλη την χρονιά τα παιδιά αλλά δεν πειράζει.







ΜΑΝ to Man με τον Βαγγέλης Ευαγγέλου,το παρόν και το Μέλλον του ΑΟ ΠΑΡΓΑ!!



1.Πως κρίνεις την περσινή χρονιά?

Θεωρώ ήταν μια πετυχημένη χρόνια πάρα τον τελικό.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά αν αναλογιστεί κάνεις και τις δυσκολίες που υπήρχαν. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε και αυτό που προσπαθούσαν όλη την χρονιά τα παιδιά αλλά δεν πειράζει.
Αυτό το αποτέλεσμα θα έρθει φέτος

2.Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετα την αποτυχία στο τελικό με το λέων?
Όσο για το κλίμα.. Ή αλήθεια είναι ότι μπορούσες να διακρίνεις την στεναχώρια στα πρόσωπα όλων των παιδιών. Αλλά η ομάδα αυτή, έχει μια διαφορά από τις υπόλοιπες της περιοχής. Είναι πρώτα παρέα και μετά ομάδα. Οπότε όλα καλά. Μετά πήγαμε για μπύρες και όλη μας ή στεναχώρια "έφυγε" και αμέσως ξεκίνησαν οι δεσμεύσεις της ανόδου για την ερχόμενη χρόνια!!  


Στοχοι για την φετινή χρονιά τόσο ομαδικούς όσο και προσωπικούς
Οι στόχοι φυσικά όταν μιλάμε για την ομάδα της Πάργας δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλοι από την άνοδο στην Α κατηγορία.
Είναι κάτι που μας λείπει σε όλους και όλοι μας θα θέλαμε να βρεθούμε εκεί του χρόνου. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο του χωριού έστω και για λίγο, χαρούμενους και να ξανά έρθουν στο γήπεδο.

Προσωπικοί στόχοι είναι να παραμείνω υγιής και υπόσχομαι να δώσω το 110% σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Πως θα μπορούσα άλλωστε να μην το κάνω αυτό όταν ο coach μας δείχνει, ειδικά στην "νέα γενιά" τόσο εμπιστοσύνη και τοσες ευκαιρίες.

Λοιπόν πολλά είπαμε.

Ας μιλήσουμε στα παρκέ.

Ας είμαστε όλοι μας υγιείς και αν έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας τότε η άνοδος πρέπει να είναι δεδομένη με το φετινό ράστερ.

Καλή αρχή.
ΜΑΝ to Man με τον Βαγγέλη Ευαγγέλου, το παρόν και το Μέλλον του ΑΟ ΠΑΡΓΑ!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 30, 2022 Rating: 5 ΜΑΝ to Man με τον Βαγγέλης Ευαγγέλου,το παρόν και το Μέλλον του ΑΟ ΠΑΡΓΑ!! 1.Πως κρίνεις την περσινή χρονιά? Θεωρώ ήταν μια πετυχημένη χρόν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: