728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ποδηλάτες σε κίνδυνο.

Καλοκαίρι κ η κίνηση να ανεβαίνει όπως κ οι ελπίδες των ανθρώπων του τουρισμού για ανάκαμψη. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα να πάνε όλα καλά, ασχολούμαστε ή δεν ασχολούμαστε με το τουριστικό προϊόν.



Καλοκαίρι κ η κίνηση να ανεβαίνει όπως κ οι ελπίδες των ανθρώπων του τουρισμού για ανάκαμψη. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα να πάνε όλα καλά, ασχολούμαστε ή δεν ασχολούμαστε με το τουριστικό προϊόν.


 Χθες μια παρέα ποδηλατών της Πάργας κάναμε την κλασική μας βόλτα με κατεύθυνση την Αγ. Κυριακή. Σε σειρά ,απ' την άκρη όσο γίνεται του δρόμου κ με πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας. Μας προσπέρασε τουριστικό λεωφορείο της περιοχής μας (της Πάργας όπως μάθαμε). Πάνω στην στροφή, απρόσεκτος,μας έκλεισε τόσο ,που άνετα οι τροχοί ,θα μπορούσαν να <<αρπάξουν>> ποδηλάτη. 

Συνέβη πρόσφατα αυτό με αθλήτρια στην Θεσσαλονίκη! Δεν έχει προς το παρόν σημασία από ποια εταιρεία ήταν ,αλλά σημασία έχει η αδιαφορία προς τον ποδηλάτη. Μία ευάλωτη ομάδα κατά την κίνησή της στον δρόμο. Τελευταία είναι συχνό φαινόμενο κ δεν είναι μομφή αυτό. Επαγγελματικά αυτοκίνητα κ μικρά λεωφορεία να τρέχουν δαιμονισμένα στην περιοχή μας να προλάβουν το μοίρασμα κ την μεταφορά τουριστών. 


Ως ποδηλάτες Πάργας το βλέπουμε συχνά το φαινόμενο αυτό. Δηλαδή οχήματα τουριστικών υπηρεσιών να τρέχουν δαιμονισμένα. Μήπως μια ενημέρωση στις εταιρείες ,στους οδηγούς ότι καλύτερα αργά κ με ασφάλεια παρά αυτό που γίνεται τώρα?? Θα υπάρξει ατύχημα κ σοβαρό μάλιστα. Το βλέπουμε! Έρχεται. Ας γίνει κ λίγο πιο αργά η μεταφορά κ η τακτοποίηση στα δωμάτια των επισκεπτών μας.

 Διακοπές είναι. Όχι άγχος κ τρέξιμο. Δεν ζητάμε αστυνομικά μέτρα, αλλά ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Ότι μπρος στην ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. 

Στον βωμό της τουριστικής ανάπτυξης κ βιασύνης να τα προλάβουμε ,δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι σε αυτήν την κωμόπολη, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν, κυκλοφορούν, θέλουν να αθληθούν, να κολυμπήσουν ,να χαρούν αυτόν τον όμορφο-τουριστικό παράδεισο.

 Μόνο η παιδεία ,η οδηγική παιδεία εδώ θα μας προφυλάξει. "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη κ κοσμοπολίτισσα Πάργα" Όχι σε στενάχωρες καταστάσεις...


Ποδηλάτες Πάργας.


Ποδηλάτες σε κίνδυνο. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022 Rating: 5 Καλοκαίρι κ η κίνηση να ανεβαίνει όπως κ οι ελπίδες των ανθρώπων του τουρισμού για ανάκαμψη. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα να πάνε όλα καλά, ασχολ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: