728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αποχώρησε από τον Απόλλωνα Πάργας ο Σάκης Μηλιώνης


Προσπαθησα και παλεψα πολυ σκληρα για να καταφερουμε τον στοχο που ηταν η ανοδος κατηγοριας.




Με το τέλος της φετινής σεζόν που επισφραγίστηκε με την πολυ μεγάλη επιτυχία της ομαδας μας καθως πηραμε πρωταθλημα μετα απο 20 σχεδόν χρονια και βγηκαμε για πρωτη φορα στη σύγχρονη ιστορια της ομαδας στη Γ εθνικη κατηγορια ,θα ηθελα να σας δηλώσω τα εξης : Ειχα ενημερώσει την διοικηση της ομαδας, το τεχνικο team κ τους ποδοσφαιριστές, οτι με το τελος της ποδοσφαιρικης σεζον θα αποχωρησω από την ομαδα καθαρα για προσωπικούς λογους και πως θα ειναι η τελευταια μου χρονια ειτε τα καταφερναμε ειτε όχι. Προσπαθησα και παλεψα πολυ σκληρα για να καταφερουμε τον στοχο που ηταν η ανοδος κατηγοριας. 

Ηταν μια παρα πολυ δυσκολη χρονια καθως σχεδόν ολη τη χρονια δεν ειχαμε γηπεδο ουτε για τις προπονήσεις ουτε για τα παιχνίδια όμως από τη πρωτη στιγμη που ανελαβα τα καθήκοντα του γενικού αρχηγου ήμουν παντα διπλα στην ομαδα κ στους παίχτες αυτής. Δεν ελειψα ουτε μια μερα από δίπλα τους και εκανα πολλα περισοτερα απ'οτι κανει ένας γενικος αρχηγος. 

Το βασικό ηταν ότι παραμειναμε ενωμενοι σαν μια γροθια και γι αυτο τα καταφέραμε. Είχαμε την καλυτερη ομαδα και αυτο φανηκε και στο πρωτάθλημα και στα μπαραζ ανόδου όπου και ειχαμε την καλυτερη επιθεση και την καλυτερη αμυνα από τις υπόλοιπες ομάδες. 


Τελικά αποδείχτηκε πως το πείσμα μας να τα καταφερουμε με τόση ταλαιπωρία που ζήσαμε, μας εκανε ακομα πιο δυνατους κ μια μεγάλη ομάδα. Στο σημείο αυτό έχω την αναγκη να ευχαριστησω τους παικτες της ομαδας και το τεχνικο team. 

Ηταν οι ηρωες της χρονιας για οσους γνωριζουν τι έχουν ζήσει ολη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι όλοι τους καταπληκτικοι και τους ευχαριστω μεσα από τη καρδιά μου για το ήθος κ τη δύναμη που μας διδαξαν. 

Επίσης, θα ηθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που συνεργαστήκαμε και καταφέραμε να φτάσουμε τόσο ψηλά. Βοηθησαν ολοι στο βαθμό που μπορούσαν σε μια δύσκολη χρονιά. Κυρίως, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την αριστη συνεργασία που είχαμε , ο οποίος εκανε τη μεγαλύτερη υπέρβαση βοηθώντας και στηρίζοντας την ομαδα στα πάντα . Επίσης να ευχαριστησω τέλος τους οπαδούς της ομαδας και οσους ηταν διπλα μας σε ολη αυτή τη διαδρομή μας! 

Για εμένα ο Απόλλωνας ειναι ενα ξεχωριστο κομμάτι της ζωής μου. Έζησα 8 υπεροχα ποδοσφαιρικά χρονια σε αυτόν, συνεργάστηκα με καταπληκτικούς και αρίστους ανθρώπους και 2 χρονια σαν παραγοντας αυτής πιστευω οτι εδωσα και εγώ κάτι καλό στην ομαδα. Λοιπόν,10 υπεροχα χρονια και ηρθε η στιγμη να αποχωρησω.Υπαρχουν προτεραιότητες και προεχει πάνω απολα η οικογένεια μου και οι δουλειές μου. 

Ο ελεύθερος χρόνος μου πλέον ειναι ελάχιστος και δεν θα μπορεσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας στο βαθμό που θέλω ώστε να προχωρήσει μπροστά κ σωστά η ομάδα. Πάντα θα ειμαι διπλα στην ομάδα κ θα την αγαπώ.

Όλα όσα εκανα για την ομάδα τα έκανα αφιλοκερδώς εχοντας ως αντάλλαγμα την αγάπη που εισέπραττα από την ποδοσφαιρική ομάδα και την ικανοποίηση με κάθε νίκη μας κ πρόοδο αυτής. Θα μου λείψουν όλα αυτά τα παιδιά και η παρέα που κάναμε. 

Έπραξα το καλύτερο δυνατό κ ως άνθρωπος κ ως ποδοσφαιριστής κ ως παράγοντας στον Απόλλωνα ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα μέλος αυτής της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας κ ως ποδοσφαιριστής κ ως παράγοντας!! Εύχομαι καλή συνέχεια στη Γ Εθνική, καλή δύναμη κ πάντα νίκες στην ομάδα μας!
Αποχώρησε από τον Απόλλωνα Πάργας ο Σάκης Μηλιώνης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2022 Rating: 5 Με το τέλος της φετινής σεζόν που επισφραγίστηκε με την πολυ μεγάλη επιτυχία της ομαδας μας καθως πηραμε πρωταθλημα μετα απο 20 σχεδόν χρονι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: