728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κουπιά για φίλημα...


2nd Thessaloniki Sup Race,αγωνιστικό διήμερο Όρθιας Σανιδοκωπηλασιας(Sup) με υπέροχους αθλητές και διοργανωτές(βλέπε Στέλιος Μουστακαλης).




2nd Thessaloniki Sup Race,αγωνιστικό διήμερο Όρθιας Σανιδοκωπηλασιας(Sup) με υπέροχους αθλητές και διοργανωτές(βλέπε Στέλιος Μουστακαλης).

Έναρξη στο αγωνιστικό καλεντάρι 2022 της ΕΟΚΚ(Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ) και υψηλότατες αποδόσεις της Ομάδας Sup της Πάργας μας, αποτελούμενη από τους νεαρούς αθλητές Γιάννη Ζαχαρίου και Ματέ Κορμπάλα καθώς και τον παλαίμαχο Κωνσταντίνο Γεραλέξη.

2 χρυσά και 1 αργυρό για τον Ζαχαρίου και 1 αργυρό,1 χάλκινο και 1 χρυσό για τον Κορμπάλα στα αθλήματα του Long Distance,Technical και Sprint αντίστοιχα!Ο νεαρός Ζαχαρίου μάλιστα,κέρδισε το Overall αντρών γυναικών και juniors τόσο στα 8 χιλιόμετρα του αγώνα απόστασης όσο και το overall στο αγώνισμα του Technical!


Στον αντίποδα, ο Κ.Γεραλέξης με 3 χρυσά στους 3 αντίστοιχους αγώνες, αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία Elite Men Masters 40+,καθώς και 2ος Overall στο Long Distance!


Πάργα λοιπόν και SUP,αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητάς μας. Ας δώσουμε την δέουσα προσοχή και ας γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται από γονείς και παιδιά τα τελευταία χρόνια στο υπέροχο αυτό σπορ...


Έχει πολλά να μας δώσει σε Εθνικό πια επίπεδο. Υπέροχα κουπιά, υπέροχοι άνθρωποι!!!!











Κουπιά για φίλημα... Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 07, 2022 Rating: 5 2nd Thessaloniki Sup Race,αγωνιστικό διήμερο Όρθιας Σανιδοκωπηλασιας(Sup) με υπέροχους αθλητές και διοργανωτές(βλέπε Στέλιος Μουστακαλης). Έ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: