728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κάλεσμα του Απόλλωνα Πάργας στους φιλάθλους για τον αγώνα με την ΑΕΝ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ




ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΓΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ -ΑΕΝ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ

Η αυλαία για τα εντός έδρας ματς πέφτει την Κυριακή ,και οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί, να ωθήσουμε τα παιδιά σε μια ιστορική νίκη που θα επιφέρει εν πολλοίς την άνοδο στη γ εθνική κατηγορία.

 Οποία κι αν είναι η τελική έκβαση αυτής της καταπληκτικής πορείας, έχουμε χρέος να βρεθούμε στο γήπεδο και να προσφέρουμε ένα ζεστό χειροκρότημα στους προπονητές και τα παιδιά για τη μυθική χρόνια που μας χάρισαν, γεμάτη συγκινήσεις, χαρές και έντονα συναισθήματα. 

Την Κυριακή με τη βοήθεια όλων μας, γράφουμε ιστορία. Όλοι μαζί, κάνουμε το στόχο πιο εφικτό. Ο τι κι αν γίνει, ας τους χειροκροτήσουμε θερμά, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όσα ζήσαμε φέτος. Ο στόχος είναι πιο κοντά από ποτέ.

 Την Κυριακή όλη η Πάργα έχει ραντεβού με την ιστορία της. Θα θυμόμαστε αυτή τη χρονιά, ως χρονιά ορόσημο για το σύλλογο. Δεν πρέπει να λείψει κανείς.


ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
Κάλεσμα του Απόλλωνα Πάργας στους φιλάθλους για τον αγώνα με την ΑΕΝ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 27, 2022 Rating: 5 ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ -ΑΕΝ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ Η αυλαία για τα εντός έδρας ματς πέφτει την Κυριακή ,και οφείλουμε να είμαστε όλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: