728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κάλεσμα από τον Απόλλωνα Πάργας για την φιέστα τίτλου

Το Σάββατο στις 17:00 στο γήπεδο μας, η ιστορική αυτή χρόνια που επιστεγάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα επισφραγιστεί με μια ωραία γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η απονομή του τίτλου στην ομάδα μας. Καλεσμένοι θα είναι τοπικοί φορείς, η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι του κληροδοτήματος Βασιλά και φυσικά ο πρόεδρος και μέλη της διοργανώτριας αρχής.







ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

Το Σάββατο στις 17:00 στο γήπεδο μας, η ιστορική αυτή χρόνια που επιστεγάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα επισφραγιστεί με μια ωραία γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η απονομή του τίτλου στην ομάδα μας.
Καλεσμένοι θα είναι τοπικοί φορείς, η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι του κληροδοτήματος Βασιλά και φυσικά ο πρόεδρος και μέλη της διοργανώτριας αρχής.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και εορταστικό διπλό με τη συμμετοχή παλαιμάχων που τίμησαν το σύλλογο μας.
Στη μεγάλη αυτή στιγμή σας θέλουμε όλους κοντά μας.
Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί, προσφέροντας ένα ζεστό χειροκρότημα στα παιδιά για την προσπάθεια τους.

Το Σάββατο γιορτάζει ολη η Πάργα
Κάλεσμα από τον Απόλλωνα Πάργας για την φιέστα τίτλου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022 Rating: 5 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ Το Σάββατο στις 17:00 στο γήπεδο μας, η ιστορική αυτή χρόνια που επιστεγάστηκε με την κατάκτηση του...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: