728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Ελλάδα στους κορυφαίος προορισμός για ιδιωτικά αεροσκάφη

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ζήτηση ιδιωτικών αεροσκαφών αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται κατά τους επόμενους μήνες.  Η εταιρεία ιδιωτικών τζετ Welojets με έδρα την Ισπανία μοιράζεται τους κορυφαίους προορισμούς για επίσκεψη με ιδιωτικό τζετ το καλοκαίρι του 2022.



Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ζήτηση ιδιωτικών αεροσκαφών αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται κατά τους επόμενους μήνες.

Η εταιρεία ιδιωτικών τζετ Welojets με έδρα την Ισπανία μοιράζεται τους κορυφαίους προορισμούς για επίσκεψη με ιδιωτικό τζετ το καλοκαίρι του 2022.


Αν και η Ευρώπη έχει πολλές παγκόσμιες «πρωτεύουσες αναψυχής» που επισκέπτονται οι τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως το Παρίσι, η Ρώμη, το Άμστερνταμ και το Λονδίνο για να αναφέρουμε μόνο μερικές, υπάρχουν μερικές τοποθεσίες που υψώνονται πάνω από την κορυφή κατά τη θερινή περίοδο.

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να σχεδιάζετε εκ των προτέρων τις επόμενες πολυτελείς διακοπές σας, ειδικά όταν το 2022 έχει καταγράψει ζήτηση ρεκόρ, όπως το 2021, όταν η ιδιωτική αεροπορία απέδειξε στον κόσμο την πραγματική προστιθέμενη αξία του κλάδου, τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια με άλλα μέσα οι συγκοινωνίες παρέμειναν προσγειωμένες.

Η Welojets, η ιδιωτική εταιρεία τζετ με έδρα τη Μαδρίτη, συνιστά να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να έχετε μεγαλύτερη διαθεσιμότητα αεροσκαφών, ειδικά όταν ταξιδεύετε στους ακόλουθους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Ακτή Αμάλφι

Πιθανώς η πιο όμορφη ακτογραμμή 50 χιλιομέτρων στη νότια Ευρώπη, η ακτή του Αμάλφι στην Ιταλία καλύπτει 13 δήμους, όλοι τους επικεντρώνονται στον τουρισμό, αν και το Αμάλφι είναι ο κύριος ιστορικός και πολιτικός κόμβος. Όμορφα τοπία, βράχοι που κόβουν την ανάσα, ζεστά καλοκαίρια και ήπιοι χειμώνες έχουν κάνει την ακτή του Αμάλφι έναν από τους κορυφαίους προορισμούς ιδιωτικών τζετ στον κόσμο. Η ύπαρξη ενός σχεδόν εξ ολοκλήρου ιδιωτικού τερματικού αεροσκάφους, καθώς το αεροδρόμιο Salerno – Costa d’Amalfi υποστηρίζει επίσης την υπόθεσή του, επιτρέποντας στα αεροσκάφη να αποφεύγουν το γεμάτο κόσμο Διεθνές Αεροδρόμιο της Νάπολης.

Βαλεαρίδες Νήσοι

Δύο από τα τρία κορυφαία αεροδρόμια ιδιωτικών τζετ στην Ισπανία βρίσκονται στις Βαλεαρίδες Νήσους. Η Πάλμα ντε Μαγιόρκα ηγείται της λίστας ενώ η Ίμπιζα έρχεται στην τρίτη. Και οι δύο τοποθεσίες φημίζονται για τη νυχτερινή ζωή, την πολυτελή φιλοξενία, τις παραλίες και ξανά, τη συνδεσιμότητα με ιδιωτικό τζετ. Στην πραγματικότητα, η διεθνής κίνηση κυριαρχεί κατά πολύ σε ολόκληρη την Ισπανία, τοποθετώντας τη χώρα ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς ιδιωτικών τζετ στην Ευρώπη.

Νησιά του Αιγαίου

Στα δυτικά της Μεσογείου βρίσκονται τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου. Αν και η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην Ελλάδα, η Τουρκία έχει επίσης ένα δίκαιο μερίδιο κτήσεων, με επικεφαλής την Ίμβρο και την Τένεδο. Από ελληνικής πλευράς, η Σαντορίνη και η Μύκονος είναι μαγνήτης με ιδιωτικό τζετ και πολλοί, από την Αθήνα, επιλέγουν να ταξιδέψουν με τσάρτερ ελικόπτερο στη Μύκονο λόγω της εγγύτητάς της. Επιστροφή στην Τουρκία, γιατί, αν και είναι χερσόνησος, υπάρχει ένα μέρος που συγκεντρώνει την προσοχή από έμπειρους ταξιδιώτες με ιδιωτικά τζετ: το Μπόντρουμ. Ο όμορφος τουρισμός και το ναυτικό επίκεντρο της δυτικής Τουρκίας έχει πολλά να προσφέρει, με δίδυμους κόλπους και το περίφημο Κάστρο της Αλικαρνασσού, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου που ολοκληρώθηκε τον 4ο αιώνα π.Χ.





Η Ελλάδα στους κορυφαίος προορισμός για ιδιωτικά αεροσκάφη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 01, 2022 Rating: 5 Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ζήτηση ιδιωτικών αεροσκαφών αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται κατά τους επόμενους μήνες. Η εταιρεία ιδιωτικ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: