728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σκοπός τους είναι να εξυπηρετήσουν οικονομικά συμφέροντα των ολίγων της οικονομικής ελίτ του τόπου .

Τελικά , με επιμονή , βιασύνη και χωρίς αιδώ η Δημοτική Αρχή και μεμονωμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων ψήφισαν ένα ακόμα περιβαλλοντικό και υγειονομικό έγκλημα στην παραλία του Βάλτου της Δ.Ε. Πάργας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 28/ΜΑΡΤΙΟΥ/2022 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Τελικά , με επιμονή , βιασύνη και χωρίς αιδώ η Δημοτική Αρχή και μεμονωμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων ψήφισαν ένα ακόμα περιβαλλοντικό και υγειονομικό έγκλημα στην παραλία του Βάλτου της Δ.Ε. Πάργας. Η Δημοτική Αρχή και οι συμπλέοντες μαζί της αδιαφορούν για περιβαλλοντολογικούς και υγειονομικούς όρους , για νόμιμες διαδικασίες και σε τελική ανάλυση για το βαρύ πυροβολικό του τουρισμού της περιοχής μας , που είναι η παραλία του Βάλτου. Στόχος και σκοπός τους είναι να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές επιταγές και οικονομικά συμφέροντα των ολίγων , της πολιτικής και οικονομικής ελίτ του τόπου και της περιοχής. Ακολουθεί η τοποθέτησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

<<Επανέρχεστε με το θέμα του Βιολογικού του Βάλτου. Και στο προηγούμενο ΔΣ εκφράσαμε την έντονη αντίθεσή μας και βεβαίως και σε αυτό η στάση μας θα είναι η ίδια.

Απορούμε με την επιμονή σας να κάνετε ένα έργο που το χαρακτηρίσαμε περιβαλλοντικό και υγειονομικό έγκλημα. Δεν θα διαφωνήσουμε ότι θα πρέπει να συνδεθούν όλες οι οικίες και οι επιχειρήσεις με τον βιολογικό καθαρισμό.

Όπως γνωρίζετε υπάρχουν κεντρικά σημεία της Τ.Κ. Πάργας που δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με το δίκτυο του Βιολογικού. Μιλάμε για περιοχές και γειτονίες της Πάργας που αποτελούν το ιστορικό κέντρο της πόλης. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω ακόμα και η δική μου οικία , που είναι στο ιστορικό κέντρο , πλησίον του Μεγάρου Βασιλά , δεν έχει συνδεθεί παρόλο που πληρώνω τέλη αποχέτευσης. Μάλιστα η αποχέτευσή μου πέφτει, όχι σε δίκτυο με σύγχρονες σωληνώσεις αλλά στο παλιό οθωμανικό δίκτυο κατασκευασμένο με πλάκες!!!!

Και ερχόμαστε σήμερα για δεύτερη φορά να συζητήσουμε πως θα εξυπηρετήσουμε μια ομάδα ανθρώπων μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού , την στιγμή που όπως αναφέραμε μέρη μέσα στην πόλη της Πάργας δεν έχουν συνδεθεί. Η επιμονή σας να γίνει το έργο αυτό και μάλιστα με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο , εγκιβωτισμός σωληνώσεων μέσα στην αμμουδιά και σωλήνες που θα ίπτανται του ρέματος Τούση!!!! , μας κάνει να σκεφτούμε μικροπολιτικές και άλλες εξυπηρετήσεις. Μάλιστα απορούμε που κατασκευάζεται τουριστική μονάδα χωρίς την πρόβλεψη βόθρου με την προοπτική να συνδεθεί άμεσα με τον βιολογικό. Στην ίδια περιοχή κατασκευάστηκε τουριστική μονάδα και οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν βόθρο. Ο ένας γνώριζε κάτι που ο άλλος αγνοούσε; Ο ένας ήταν το κορόιδο και ο άλλος ο έξυπνος ; Ο ένας έχει πολιτικές διασυνδέσεις και ο άλλος μόνο την τσέπη του και την νομιμότητα; Έχουμε δηλαδή δημότες δυο ή περισσοτέρων κατηγοριών;

Το έργο αυτό , ο τρόπος εκτέλεσής του , η βιασύνη όλα μας δείχνουμε πως κάτι μυρίζει άσχημα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας για να παραφράσω τον Σαίξπηρ που μιλάει για κάτι σάπιο.>>

Για αυτό και Καταψηφίζουμε το έργο.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας

Δέσκας Πέτρος-Αθανάσιος.

Σκοπός τους είναι να εξυπηρετήσουν οικονομικά συμφέροντα των ολίγων της οικονομικής ελίτ του τόπου . Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 29, 2022 Rating: 5 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 28/ΜΑΡΤΙΟΥ/2022 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ Τελικά , με επιμονή , βιασύνη και χωρίς αιδώ η Δημοτική Αρχή κα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: