728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ:Η ομάδα μας παραμένει σε τροχιά play off.

ΑΟ ΠΑΡΓΑΣ. Παππάς Φίλιππος 33, Τσοβιλης Βασίλειος 12, Καρβούνης Γιώργος 11,Λατσος Σπυρίδων 8, Παππάς Φώτιος 4,Ελυσεως Αυλωνίτης 1,Παππάς Βασίλειος, Τζαλλας Χαράλαμπος. Την άλλη αγωνιστική η ομάδα μας παίρνει εύκολα τους 2 πόντους μια και η ομάδα του Θεσπρωτικού δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ύστερα από δύο μηδενισμόυς.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Πέτρου Κόκκορη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κόνιτσας με τελικό σκορ 68-56!

ΑΟ ΠΑΡΓΑΣ. Παππάς Φίλιππος 33, Τσοβιλης Βασίλειος 12, Καρβούνης Γιώργος 11,Λατσος Σπυρίδων 8, Παππάς Φώτιος 4,Ελυσεως Αυλωνίτης 1,Παππάς Βασίλειος, Τζαλλας Χαράλαμπος.
Την άλλη αγωνιστική η ομάδα μας παίρνει εύκολα τους 2 πόντους μια και η ομάδα του Θεσπρωτικού δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ύστερα από δύο μηδενισμόυς.

Δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου η ομάδα μας παραμένει σε τροχιά play off, αφού την τύχη μας την ορίζουμε εμείς!
ακόμα και με ήττα την μεθεπόμενη αγωνιστική από την αήττητη Αστράκα ,ο ΑΟ ΠΆΡΓΑΣ έχει ακόμα μια ευκαιρία για να μπει στους αγώνες μπαραζ, αρκεί να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στην Πάργα την ομάδα του Πωγωνίου, η οποία με νίκη είναι αυτή που παίρνει το εισιτήριο για την συνέχεια του θεσμού!!
Οπότε λογικά πάμε σε αγώνα χωρίς αύριο!!

Μέχρι τότε όμως προέχουν αλλά θέματα πιο σημαντικά όπως να εύχεθουμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον παίχτη μας Κονταξή Νικόλαο, ύστερα από επέμβαση που έκανε για να αποκατασταθεί η ζημιά στους χιαστούς!!
Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ:Η ομάδα μας παραμένει σε τροχιά play off. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14, 2022 Rating: 5 Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Πέτρου Κόκκορη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κόνιτσας με τελικό σκορ 68-56! ΑΟ ΠΑΡΓΑΣ. Παππάς Φίλι...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: