728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Ειδικός σύμβουλος του Δήμου Πάργας Χρήστος Ντίτορας και η συνέντευξή του στη HORECA (βίντεο)

Σημαντική επιτυχία είχε η ομιλία του Χρήστου Ντίτορα, Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Πάργας, στη Horeca την προηγούμενη εβδομάδα για την οποία αναφερθήκαμε σε άρθρο πριν από λίγες μέρες.



Σημαντική επιτυχία είχε η ομιλία του Χρήστου Ντίτορα, Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Πάργας, στη Horeca την προηγούμενη εβδομάδα για την οποία αναφερθήκαμε σε άρθρο πριν από λίγες μέρες.

Όπως είχαμε επισημάνει η ομιλία του Χρήστου είχε ως θέμα τις τελευταίες τάσεις των digital media στον ξενοδοχειακό κλάδο και είχε μιλήσει με τον ρόλο του ως Πρόεδρος στην Ελλάδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Τεχνολογία του Internet για τα ταξίδια και τον Τουρισμό (IFITT).

Ο Χρήστος στην ομιλία του η οποία διήρκησε περίπου μισή ώρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε κάποιους τύπους περιεχομένου που έχουν αυξανόμενη σημασία στα social media, στην αύξηση των Instagram stories, όπως και στην διαρκώς αυξανόμενη σημασία του Tik Tok. Ακόμα αναφέρθηκε σε κάποια άλλα εργαλεία που είναι σημαντικό να χρησιμοποιούν τα καταλύματα, όπως το WhatsApp, τις interactive μπροσούρες, τα 3D tours, το LinkedIn, αλλά και το influencer marketing.

Οι παρευρισκόμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομιλία του και έλαβε αρκετά θετικά σχόλια. Μετά την παρουσίαση ο Χρήστος έδωσε συνέντευξη που αφορούσε στο γνωστό δημοσιογράφο Νεκτάριο Νώτη (https://www.youtube.com/watch?v=o–RW3x56mo&t) και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις του.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό που η Πάργα έλαβε χωρίς κόστος έμμεση εκπροσώπηση μέσω του Χρήστου στην κορυφαία έκθεση για τον τουρισμό στην Ελλάδα, γεγονός που αυξάνει το κύρος της. Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ο Χρήστος είναι αμισθί σύμβουλος του δημάρχου, έχει πλούσιο βιογραφικό και έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ενίσχυση της προβολής της Πάργας με ποικίλους τρόπους.











Ο Ειδικός σύμβουλος του Δήμου Πάργας Χρήστος Ντίτορας και η συνέντευξή του στη HORECA (βίντεο) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21, 2022 Rating: 5 Σημαντική επιτυχία είχε η ομιλία του Χρήστου Ντίτορα, Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Πάργας, στη Horeca την προηγούμενη εβδομάδα για την οπ...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: