728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

H απάντηση του Απόλλωνα Πάργας στην ανακοίνωση της Πλαγιάς

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης του ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ, Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Πάργας οφείλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Πρέβεζας τα εξής: Καταρχάς σε καμία περίπτωση δε θέλαμε να μπούμε σε πόλεμο ανακοινώσεων, ούτε να δυναμιτίσουμε το ήδη τεταμένο κλίμα που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά όσα ελεχθησαν στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, χρίζουν το λιγότερο μιας απάντησης.



Στα πλαίσια της ανακοίνωσης του ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ, Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Πάργας οφείλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Πρέβεζας τα εξής: Καταρχάς σε καμία περίπτωση δε θέλαμε να μπούμε σε πόλεμο ανακοινώσεων, ούτε να δυναμιτίσουμε το ήδη τεταμένο κλίμα που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά όσα ελεχθησαν στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, χρίζουν το λιγότερο μιας απάντησης.
Η ομάδα μας, ως γηπεδούχος, προμήθευσε το φιλοξενούμενο σωματείο με δύο κιβώτια νερών. Αποτελεί πρόκληση ο ισχυρισμός τους, και ασυστολο ψέμα ότι η ομάδα μας τους άφησε χωρίς νερό. Αν ήθελαν περισσότερα, ας προμηθεύονταν οι ίδιοι.Η ποσότητα των νερών που τους δώσαμε για τους 12 παίχτες που έφεραν, είναι απορίας άξιο, πώς δεν τους έφτασε.
Ισχυρίστηκαν επίσης, ότι στο γήπεδο δεν είχαμε ντουζ. Επαναλαμβάνουμε, ότι γήπεδο δεν έχουμε, φιλοξενούμαστε στο γήπεδο της ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ, και δεν ευθυνόμαστε αν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων δεν υπάρχουν λουτρά. Κάθε ομάδα που φιλοξενούμε, εξυπηρετείται στο τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια των γηπεδούχων, μαζί με τους δικούς μας ποδοσφαιριστές, όπως τους είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας.Αν το γηπεδο δεν έχει μπάνια στους φιλοξενούμενους, ο Απόλλων Πάργας δε φέρει καμία ευθύνη γιατί πολύ απλά το γηπεδο δεν είναι δικό του.
Και επειδή ακούσαμε πολλά και διάφορα, επειδή μας κατηγορούν για όλα αυτά, είναι το λιγότερο θλιβερό που τα ισχυρίζονται, ενώ έκαναν όσα έκαναν.Απο την αρχή του αγώνα οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές, δε σταμάτησαν να μιλούν, βρίζοντας τους παίχτες μας, διαμαρτυρόμενοι συνεχώς, παίζοντας πολύ σκληρά, οντας απόλυτα προκλητικοί, σε μια έδρα που δεν τους πείραξε κανένας.Δυναμιτισαν το κλίμα, έκαναν τον αγώνα ροντέο και προσπάθησαν με αθέμιτους τρόπους δημιουργώντας εκνευρισμό, να πάρουν αποτέλεσμα.Κανενας όμως δεν τους πείραξε και συνέχιζαν να προκαλούν ως το τέλος, συνεχίζοντας μετά, με αυτή την ανεπίτρεπτη ανακοίνωση.Αν επίσης εμείς, μιλούσαμε για τη δική τους φιλοξενία στον πρώτο γύρο, θα χρειάζονταν σεντόνι για να γράψουμε.Το πιο εχθρικό κλίμα που αντιμετωπίσαμε.
Και νερά είχατε και μπάνιο μπορούσατε να κάνετε αν θέλατε, όπως όλες οι ομάδες.Και παρά τη συμπεριφορά σας, δε σας είπε κανένας το παραμικρό.Η ανακοίνωση σας κύριοι, είναι άστοχη. Και πριν κρίνετε τον άλλον, πρώτα θα κάνετε τη δική σας αυτοκριτική. Αναρωτηθείτε λίγο: Ήταν σωστή η συμπεριφορά σας προχτές? Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και αλίμονο αν οποτε δε μας βγαίνει το αποτέλεσμα ,να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες.Μας προσβαλατε.Και καλά κάνατε.Τη δική σας αυτοκριτική την κάνατε?
H απάντηση του Απόλλωνα Πάργας στην ανακοίνωση της Πλαγιάς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2022 Rating: 5 Στα πλαίσια της ανακοίνωσης του ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ, Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Πάργας οφείλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Πρέβεζας τα εξής: Καταρχάς σε καμία...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: