728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας: Έχουμε ονειρευτεί αλλιώς το οπαδικο κίνημα και παλεύουμε για αυτό!

Ανακοίνωση Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας φέτος κλείνει 6 Χρόνια ζωής. Αυτά τα χρόνια δυστυχώς έπρεπε να τα "βάλουμε" με όλους και με όλα ώστε να πούμε τα αυτονόητα, ότι η Αγάπη μας για τον Αθλητισμό, η Αγάπη μας για τα παιδιά μας, η Αγάπη μας για την κοινωνία ΚΑΙ Η ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΉΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ είναι οι λόγοι ύπαρξης μας.



Ανακοίνωση


Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας φέτος κλείνει 6 Χρόνια ζωής.

Αυτά τα χρόνια δυστυχώς έπρεπε να τα "βάλουμε" με όλους και με όλα ώστε να πούμε τα αυτονόητα, ότι η Αγάπη μας για τον Αθλητισμό, η Αγάπη μας για τα παιδιά μας, η Αγάπη μας για την κοινωνία ΚΑΙ Η ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΉΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ είναι οι λόγοι ύπαρξης μας.

Μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε με ότι καί οσο μπορούμε στην κοινωνία μας και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με τα Παναθηναϊκά Ιδεώδη!

Είμαστε κατά της Βίας ξεκάθαρα!

Δεν μας ενδιαφέρει ούτε εκδίκηση να πάρουμε ούτε να την "πέσουμε" σε κάποιον νεαρό που έτυχε να περνάει έξω από την λέσχη μας με μπλούζα άλλης ομάδας!

Έχουμε ονειρευτεί αλλιώς το οπαδικό κίνημα και παλεύουμε για αυτό!

Η ανιδιοτελής Αγάπη, ο ρομαντισμός και η ευθύνη που έχουμε για τα νέα παιδιά είναι τα στοιχεία με τα οποία πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια! Εξάλλου οι πράξεις μας το έχουν δείξει.
Καλούμε όλους τους οργανωμένους συνδέσμους στην Ελλάδα να αντιληφθούν ότι αυτός ο οπαδισμος έπιασε πάτο!
Διώχνουμε τα νέα παιδιά από τον αθλητισμό, από τις ομάδες που αγαπάνε!!!
Θέλει κοτσια να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι πρώτα για να κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση!
Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να φωνάζουμε ότι ο οπαδισμος είναι Αγάπη προς την ομάδα μας και τίποτα άλλο!
Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας: Έχουμε ονειρευτεί αλλιώς το οπαδικο κίνημα και παλεύουμε για αυτό! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2022 Rating: 5 Ανακοίνωση Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας φέτος κλείνει 6 Χρόνια ζωής. Αυτά τα χρόνια δυστυχώς έπρεπε να τα "βάλουμε" με όλο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: