728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αγρότες και ΜΑΤ απέναντι στους δρόμους της Άρτας

Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο αγροτικός κόσμος της Άρτας παρά την προσπάθεια αποκλιμάκωσης που έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο.



Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο αγροτικός κόσμος της Άρτας παρά την προσπάθεια αποκλιμάκωσης που έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι δηλώσεις που είχαν προηγηθεί από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι οι κινητοποιήσεις είναι υποκινούμενες σε περίοδο όπου δεν υπάρχουν αγροτικές δουλειές λειτούργησαν ως λάδι στη φωτιά.

Έτσι το μεσημέρι έγινε νέα κινητοποίηση μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.

Στην περιφερειακή οδό της Άρτας, στο ύψος των ΚΤΕΛ, η αστυνομία παρατάσσοντας δυνάμεις έφραξε τον δρόμο επιχειρώντας να σταματήσει την αυτοκινητοπομπή.

Ωστόσο, τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα πέρασαν στον παράδρομο και συνέχισαν την αυτοκινητοπομπή τους, με πλήθος κόσμου να τους ακολουθεί.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας, Βαγγέλης Μπέτσας, κάλεσε όλους τους Αρτινούς να συγκεντρωθούν στο Σκοπευτήριο, (επί της περιφερειακής οδού) για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αγρότες.





Αγρότες και ΜΑΤ απέναντι στους δρόμους της Άρτας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2022 Rating: 5 Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο αγροτικός κόσμος της Άρτας παρά την προσπάθεια αποκλιμάκωσης που έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι δηλώσει...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: