728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στο Μόναχο η Ήπειρος

Η Περιφέρεια Ηπείρου, πρόκειται να συμμετάσχει για πέμπτη φορά στην μεγάλη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού F.RE.E που θα πραγματοποιηθεί από 16 ως 20 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Γερμανίας.



Η Περιφέρεια Ηπείρου, πρόκειται να συμμετάσχει για πέμπτη φορά στην μεγάλη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού F.RE.E που θα πραγματοποιηθεί από 16 ως 20 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Γερμανίας.

Η συμμετοχή στην έκθεση F.RE.E στοχεύει στην προβολή, των πολλών μορφών εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει η Ήπειρος, στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της νότιας Γερμανίας και διεθνώς, καθώς και στην προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων τουριστών. Άλλωστε, από την περιοχή της Βαυαρίας και συνολικά της Γερμανίας προέρχεται σημαντικός αριθμός των ετήσιων επισκεπτών της περιοχής μας.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ως την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, στο email: i.gkartzonikas@php.gov.gr, με την συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συμμετοχής. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Επισημαίνεται ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου είναι συγκεκριμένο και δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην Έκθεση, το οποίο πρέπει να είναι στη Γερμανική γλώσσα, κατά προτίμηση, ή στην Αγγλική. Το υλικό μπορούν να το προσκομίσουν συσκευασμένο οι ενδιαφερόμενοι στο γραφείο 143 της Περιφέρειας Ηπείρου, το αργότερο ως την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 13:00.

(Πληροφορίες: Ηλίας Γκαρτζονίκας, τηλ. 26510-87243, Χρήστος Καζάκος, τηλ. 26510-87143).

Τα θέματα που προβάλλονται περιλαμβάνουν δραστηριότητες και διακοπές σε παραθαλάσσιο και ορεινό πεδίο, κάτι που ταιριάζει στην Ήπειρο, όπως πεζοπορία, wind surfing, ποδηλασία, αναρρίχηση, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), δραστηριότητες για υγεία, ομορφιά, ευεξία, διακοπές με ιππασία κ.α.

Επίσης, προωθείται η διοργάνωση εκδρομών, οι διακοπές με τροχόσπιτα και campervan, οι κρουαζιέρες και τα θαλάσσια ταξίδια, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινούμενων κ.α.

Στα σημαντικά στοιχεία της καταγράφεται το τελευταίο της ρεκόρ επισκεπτών με 140.000 άτομα, καθώς και οι 1.300 εταιρείες από 70 χώρες που παρουσίασαν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους στις 8 αίθουσες των 88.000 τετραγωνικών μέτρων.

Πλήρης ενημέρωση για την Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού F.RE.E Μονάχου στο: www.free-muenchen.de





Στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στο Μόναχο η Ήπειρος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2022 Rating: 5 Η Περιφέρεια Ηπείρου, πρόκειται να συμμετάσχει για πέμπτη φορά στην μεγάλη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού F.RE.E που θα πραγματοποιηθ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: