728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ματαιώνεται η «Πίτα του Ηπειρώτη»

Η κορυφαία εκδήλωση των απόδημων Ηπειρωτών, η «Πίτα του Ηπειρώτη» που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, τελικά ματαιώνεται.



Η κορυφαία εκδήλωση των απόδημων Ηπειρωτών, η «Πίτα του Ηπειρώτη» που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, τελικά ματαιώνεται.

Την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Αντί της μεγάλης εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μία άλλη στις 13 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, όπου θα πάρουν μέρος τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ, της Ελεγκτικής Επιτροπής, του Γενικού Συμβουλίου, οι πρώην Πρόεδροι και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΣΕ θα κόψει την πίτα και θα αποστείλει πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σε όλους τους Ηπειρώτες. Θα είναι ο μόνος που θα χαιρετήσει.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και θα περιλαμβάνει μικρό – μουσικό χορευτικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την επανάσταση με τη συμμετοχή συγκροτήματος κορυφαίων μουσικών και τραγουδιστών και ενός χορευτικού συγκροτήματος που θα κληθεί από την Ήπειρο.



Ματαιώνεται η «Πίτα του Ηπειρώτη» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2022 Rating: 5 Η κορυφαία εκδήλωση των απόδημων Ηπειρωτών, η «Πίτα του Ηπειρώτη» που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, τελικά ματαιώνετα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: