728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΡΕ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΡΗΣ

Η Τάμπερε Γιουνάιτεντ υπέγραψε συμβόλαιο παίκτη με τον Έλληνα Θανάση Ζέρη. Το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος μετακόμισε στο Τάμπερε πριν από ένα χρόνο, καλύπτει την περίοδο του 2022.



Η Τάμπερε Γιουνάιτεντ υπέγραψε συμβόλαιο παίκτη με τον Έλληνα Θανάση Ζέρη. Το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος μετακόμισε στο Τάμπερε πριν από ένα χρόνο, καλύπτει την περίοδο του 2022.

Ο Θανάσης Ζέρης, που έχει πείσει την Τάμπερε Γιουνάιτεντ με δοκιμαστικά, θα είναι ένας από τους τερματοφύλακες της Τάμπερε Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν. Ο Ζέρης έπαιξε ολόκληρα λεπτά και στους δύο προπονητικούς αγώνες Δεκεμβρίου με την JJK και τη δεύτερη ομάδα του Ilves. Με τη συμφωνία, ο TamU θα έχει τρεις καλούς τερματοφύλακες για την ερχόμενη σεζόν, όταν οι Zeris και Antti Kuusinen και Aapo Sipponen θα σχηματίσουν το τμήμα των Blue Shirts.

Ο Ζέρης είναι τερματοφύλακας δεύτερης γενιάς, καθώς στο ίδιο γήπεδο έπαιζε και ο πατέρας του. Ο Ζέρης πέρασε από το νεανικό μύλο του τοπικού συλλόγου Απόλλων Πάργας και ήταν επίσης μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του συλλόγου από την ηλικία των 14 ετών, παίζοντας στο τέταρτο υψηλότερο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Το 2020 μετακόμισε στην Πας Αχέροντα Καναλακίου, που έπαιζε πάνω από το επίπεδο του πρωταθλήματος, όπου έπαιξε μέχρι να μετακομίσει στη Φινλανδία.

Ο Ζέρης μετακόμισε στη Φινλανδία στις αρχές του 2021 και εντάχθηκε στις τάξεις της Pallo-Veikko στο Τάμπερε, η οποία είχε πέσει από την Kakkonen στο τέλος της σεζόν. Τη δεύτερη σεζόν, ο Ζέρης έπαιξε σε τρεις αγώνες, ένας εκ των οποίων ήταν ένας τοπικός αγώνας με την Ilves-Cats, ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2.

«Στόχος μου είναι να εξελίσσομαι και να είμαι έτοιμος όποτε με χρειάζεται μια ομάδα. Μια μέρα θα ήθελα να παίξω σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο», λέει ο Ζέρης για τους προσωπικούς του στόχους.

Ο Ζέρης χαρακτηρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα παθιασμένη. Ωστόσο, βλέπει ότι τα περισσότερα χρήματα δαπανώνται για αποκτήσεις παικτών και οι σύλλογοι δεν αναπτύσσονται ολιστικά. Το στυλ παιχνιδιού αντικατοπτρίζει επίσης τα μέσα της ακλόνητης επιθυμίας για νίκη.

«Οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα δεν προσπαθούν να ανοίξουν το παιχνίδι από κάτω, απλώς επικεντρώνονται στο να παίξουν την ψηλή μπάλα», περιγράφει ο Ζέρης τον τυπικό τρόπο παιχνιδιού.

Ο Ζέρης στέλνει επίσης χαιρετισμούς στους υποστηρικτές:

«Πάντα δίνω τα πάντα όταν παίζω. Θέλω να σε κάνω χαρούμενο. Ανυπομονώ να σε δω στην άκρη του γηπέδου.»



ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟ

Ικανοποιημένος από το συμβόλαιο του Θανάση «Τάνε» Ζέρη είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Τάμπερε Γιουνάιτεντ Juha Seppälä . Στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Henri Savolainen μετακόμισε από τη θέση του τερματοφύλακα στον αρχηγό της ομάδας της δεύτερης ομάδας και με την άφιξη του Zeris, ο TamU θα έχει μια σκληρή τριάδα που θα ανταγωνίζεται για τη θέση ως νούμερο ένα γκαρντ την επόμενη σεζόν.

«Ο Tane είναι ένας αθλητικός τύπος και έχει καλή τεχνική κλωτσιών. Η μπάλα πετά όπου θέλει, αλλά πρέπει ακόμα να επικεντρωθούμε στο να αναγνωρίζουμε καταστάσεις όπου έχουμε ανωτερότητα και πού πρέπει να δοθεί η μπάλα», σκέφτεται ο Seppälä.

«Ως άντρας, ο Tane είναι τρελά ευχάριστος και είναι ωραίο να δουλεύεις μαζί του. Έχει τεράστιο πάθος να μαθαίνει νέα πράγματα. Ανυπομονώ να δω πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε το επόμενο έτος», λέει ο Seppälä.

Ενώ ένας ευχάριστος χαρακτήρας είναι ένα καλό χαρακτηριστικό στα ομαδικά αθλήματα, έχει τις δικές του προκλήσεις στην πλοκή του τερματοφύλακα.

«Έχουμε έναν τερματοφύλακα ως ηγέτη άμυνας και οργανωτή. Ο Thane δεν είναι έτσι, αλλά πρέπει να το μάθεις», λέει ο Seppälä.

Ο Seppälä δεν πιστεύει ότι η έλλειψη γλωσσικών δεξιοτήτων θα επηρεάσει το να κάνει, καθώς ο Zeris καταλαβαίνει καλά τα Φινλανδικά και ο έλεγχος του παιχνιδιού είναι φυσικός γι 'αυτόν.

Συνολικά, ο Seppälä θεωρεί πολύ καλό το τμήμα τερματοφυλάκων της Tampere United μέσω του Kakkonen.

«Έχουμε μια πολύ καλή τριάδα για αυτή τη σειρά. Κατάλληλα νιάτα, ενθουσιασμό και ικανότητα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τους τερματοφύλακες μας να ανέβουν στο επίπεδο του πρωταθλήματος », λέει ο Seppälä.

Η ρύθμιση του διαγωνισμού είναι καλή και κανείς δεν υπόσχεται σταθερό χρόνο παιχνιδιού μεταξύ των θέσεων.

«Δεν δίνω χρόνο παιχνιδιού, αλλά ο καθένας μπορεί να πάρει τον δικό του χρόνο παιχνιδιού», συσσωρεύει ο Seppälä.

Αρκετοί νέοι παίκτες έρχονται στην Τάμπερε Γιουνάιτεντ για τη σεζόν 2022 και τώρα που έχουν ανοίξει οι ανακοινώσεις συμβολαίων των παικτών που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά, υπόσχονται περισσότερα νέα για τα συμβόλαια με γρήγορο ρυθμό. Ενώ τους περιμένετε, θα πρέπει να πάρετε ένα εισιτήριο διαρκείας για την επερχόμενη σεζόν Kakkonen. Το B-block του Kakkonen παίζεται εξαιρετικά από 13 ομάδες, επομένως η Κάρτα σεζόν καλύπτει έως και 12 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Επιπλέον, η τιμή περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου Φινλανδίας, εκ των οποίων τουλάχιστον ένας είναι σίγουρος ότι θα έρθει, καθώς ο φιναλίστ στο Φινλανδικό Κύπελλο Περιφερειών θα αποκτήσει αυτόματα πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο του αγώνα κυπέλλου.

Τα εισιτήρια διαρκείας που αγοράζετε πιο συχνά μπορείτε να τα βρείτε στο τέλος αυτής της είδησης και τις υπόλοιπες επιλογές, δηλαδή διάφορους συνδυασμούς και εισιτήρια διαρκείας VIP, μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα TamU στη διεύθυνση tampereunited.fi/kauppa .

Συμβόλαιο παίκτες της Τάμπερε Γιουνάιτεντ για τη σεζόν 2022:

Anton Bright (p
/ h ) Eric Bullock (h)
Eino-Veikko Ek (p / h)
Arttu Haapala (μήνες)
Topias Järvelä (μήνες)
Severi Kankkunen (ρ)
Roope Kostiainen (η)
Paavo Kujala (ρ, η)
Antti Kuusinen (mv)
Arttu Mättö (mk)
Jesse Oksanen (mk)
Eetu Räisänen (mk)
Aapo Sipponen (mv)
Mauno Sirén ( mv )
Jesse Vuori (p)
Θανάσης Ζέρης (mv)





ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΡΕ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΡΗΣ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 29, 2021 Rating: 5 Η Τάμπερε Γιουνάιτεντ υπέγραψε συμβόλαιο παίκτη με τον Έλληνα Θανάση Ζέρη. Το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος μετακόμισε στο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: