728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Πρώτη και με αυξημένη δύναμη η Συνδικαλιστική Ενότητα στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου

Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας. Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε για άλλη μία φορά η ‘Συνδικαλιστική Ενότητα’ και μάλιστα με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με το 2017.



Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας. Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε για άλλη μία φορά η ‘Συνδικαλιστική Ενότητα’ και μάλιστα με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με το 2017.

Σε δηλώσεις του στην "Τοπική Φωνή", ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά «Η Παράταξή μας στο Εργατικό Κέντρο έδωσε τη μάχη και κέρδισε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους! Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο! Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους εργασίας. Στεκόμαστε δυναμικά και αποφασιστικά στο πλευρό τους και συνεχίζουμε την πορεία προάσπισης των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας».

Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα, η ‘Συνδικαλιστική Ενότητα’ αύξησε τη δύναμή της από πέντε σε έξι έδρες, η ‘ΔΑΣ’ έλαβε δυο έδρες και η ‘Αγωνιστική Παρέμβαση’ μία έδρα.

Η ‘Συνδικαλιστική Ενότητα’ έλαβε ποσοστό 61% φέτος σε σχέση με το 56% στις εκλογές του 2017.

Το ποσοστό της ‘ΔΑΣ’ είναι στο 22%, μειωμένο σε σχέση με το 29% το 2017.

Η ‘Αγωνιστική Παρέμβαση’ αύξησε το ποσοστό της σε 17% αντί 15% που είχε σημειώσει στις εκλογές του 2017.

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 59 άτομα. Η ‘Συνδικαλιστική Ενότητα’ έλαβε 36 σταυρούς, η ‘ΔΑΣ’ 13 σταυρούς και η ‘Αγωνιστική Παρέμβαση’ 10 σταυρούς.



Ποιοι εκλέγονται

Από τη ‘Συνδικαλιστική Ενότητα’ εκλέγονται οι: Δημόπουλος Χρήστος, Ντόντορος Ευάγγελος, Κετίκογλου Θεόφιλος, Πάντης Γιώργος, Χόικας Νικόλαος, Λιάσκος Γιώργος

Από τη ‘ΔΑΣ’ εκλέγονται οι: Πούμπης Γεώργιος, Κυριαζή Ειρήνη

Από την ‘Αγωνιστική Παρέμβαση’ ο Νάνος Ευάγγελος.




Πρέβεζα: Πρώτη και με αυξημένη δύναμη η Συνδικαλιστική Ενότητα στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2021 Rating: 5 Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας. Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε για άλλη μία ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: