728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μηλιώνης και Βάσι δύο θρύλοι μαζι για τα παιδιά μας


Η ακαταλληλότητα του σταδίου μας, σε συνδυασμό με τις επικείμενες εργασίες που ήδη πραγματοποιούνται, δε μας επέτρεψαν φέτος να ξεκινήσουμε τις ακαδημίες μας που τόσο πολύ περίμεναν τα παιδιά και ο κόσμος μας. Ο σύλλογος κατέληξε ότι θα ήταν δύσκολο για τα παιδιά, είτε να μετακινούνται, είτε να διακόψουν τις προπονήσεις τους τη στιγμή που θα ξεκινούσαν τα έργα στο γήπεδο μας. Όμως, το όνειρο του γηπέδου που γίνεται πραγματικότητα, μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε τις ακαδημίες μας, με πιο στέρεες βάσεις, εγγυουμενοι τη σωστή λειτουργία τους και τη χωρίς εμπόδια ενασχόληση μας με τη σωστή εκγύμναση των παιδιών.
foto sportime24



Η ακαταλληλότητα του σταδίου μας, σε συνδυασμό με τις επικείμενες εργασίες που ήδη πραγματοποιούνται, δε μας επέτρεψαν φέτος να ξεκινήσουμε τις ακαδημίες μας που τόσο πολύ περίμεναν τα παιδιά και ο κόσμος μας. Ο σύλλογος κατέληξε ότι θα ήταν δύσκολο για τα παιδιά, είτε να μετακινούνται, είτε να διακόψουν τις προπονήσεις τους τη στιγμή που θα ξεκινούσαν τα έργα στο γήπεδο μας. Όμως, το όνειρο του γηπέδου που γίνεται πραγματικότητα, μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε τις ακαδημίες μας, με πιο στέρεες βάσεις, εγγυουμενοι τη σωστή λειτουργία τους και τη χωρίς εμπόδια ενασχόληση μας με τη σωστή εκγύμναση των παιδιών.

Με χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε πως το ευχάριστο γεγονός της επιστροφής στο σπίτι μας, εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος, θα συνδυαστεί ταυτόχρονα με την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών μας. Η μέρα της πολυαναμενόμενης επιστροφής στο στάδιο Βασιλά, θα σηματοδοτήσει συγχρόνως την επαναλειτουργία των φυτωρίων του συλλόγου μας. Για την εύρυθμη και πλέον οργανωμένη πορεία της ακαδημίας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Σάκης Μηλιώνης και ο πρόεδρος Μηνας Μπαμπος, έφτασαν σε μια εξαιρετική συμφωνία.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογος συμφώνησε εκ νέου με τον Αλέκο Βάσι να αναλάβει να οδηγήσει ξανά ψηλά τα τσικό του συλλόγου τροφοδοτώντας μετέπειτα την ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές συνδυάζοντας την αγωνιστική τους ανάπτυξη και με τη διάπλαση του ήθους τους, όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Για χρόνια, εκτός από ικανότατος ποδοσφαιριστής, υπήρξε παιδαγωγός, πρότυπο και πατρική φιγούρα για τα παιδιά μας. Όλα αυτά σε συνεργασία με τον εμβληματικό και ιστορικό αρχηγό μας Σάκη Μηλιώνη, ο οποίος θα έχει την εποπτεία και το σχεδιασμό του εγχειρήματος και σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο. Μια συνεργασία που δείχνει το ενδιαφέρον του συλλόγου μας για τα παιδιά του, μια συνεργασία που εγγυάται επιτυχία, μια συνεργασία δύο ιστορικών προσώπων που στιγμάτισαν τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας.     

 Επίσης βρισκόμαστε σε συνεννόηση με μεγάλη ομάδα ώστε να λειτουργήσουμε στα πλέον επαγγελματικά πρότυπα.
Περιμένουμε με χαρά τους μικρούς μας φίλους, να γεμίσουν το γήπεδο με τις φωνές τους και μέσα από τις συμβουλές των προπονητών τους, να αναπτυχθούν ως αθλητές και ως άνθρωποι.

Για τις εγγραφές και το χρονοδιάγραμμα του εγχειρήματος μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα.

Σάκης Μηλιώνης 6941508507
Αλέκος Βασι 6947204130
Μηλιώνης και Βάσι δύο θρύλοι μαζι για τα παιδιά μας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2021 Rating: 5 foto sportime24 Η ακαταλληλότητα του σταδίου μας, σε συνδυασμό με τις επικείμενες εργασίες που ήδη πραγματοποιούνται, δε μας επέτρεψαν φέτος...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: