728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήμος Πάργας: Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου

Η Επέτειος του Ιστορικού «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα, με εκδηλώσεις που θα γίνουν στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και στις Κοινότητες. Ακολουθεί το πρόγραμμα:



Η Επέτειος του Ιστορικού «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα, με εκδηλώσεις που θα γίνουν στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και στις Κοινότητες. Ακολουθεί το πρόγραμμα:



TEΤΑΡΤΗ 27η Οκτωβρίου 2021


Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές σε ειδικές εκδηλώσεις στα Σχολεία των Κοινοτήτων του Δήμου, ενταγμένες στο πρόγραμμα της Σχολικής Εορτής, καθώς και στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς με θέμα την εορταζόμενη επέτειο.


ΠΕΜΠΤΗ 28η Οκτωβρίου 2021


Ώρα 07:30 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών του Δήμου.


Ώρα 10:30 π.μ: Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Πάργας.


Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι από την κ. Σάνη Βασιλική, Καθηγήτρια ΕΠΑΛ Καναλλακίου. Στις Κοινότητες του Δήμου Πάργας τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσουν εκπαιδευτικοί που θα οριστούν από τους Διευθυντές των Σχολείων. Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο, από μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Καναλάκι, την Πάργα και στον Μεσοπόταμο.


Μετά την κατάθεση, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακολουθήσει η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. Στη συνέχεια θα γίνει κοινή παρέλαση των μαθητών όλων των Σχολείων σε Καναλάκι, καθώς και σε Πάργα και Μεσοπόταμο.


Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός στην έδρα και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών , κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.
Δήμος Πάργας: Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2021 Rating: 5 Η Επέτειος του Ιστορικού «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα, με εκδηλώσεις που θα γίνουν στην έ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: