728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φιλική νίκη του Τηλυκράτη κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας

Τον Τηλυκράτη υποδέχτηκε ο Απόλλων Πάργας στο γήπεδο Βαλανιδοράχης σε φιλική αναμέτρηση σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2021 και γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 1-5.



Τον Τηλυκράτη υποδέχτηκε ο Απόλλων Πάργας στο γήπεδο Βαλανιδοράχης σε φιλική αναμέτρηση σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2021 και γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 1-5.

Και οι δυο προπονητές Λευτέρης Βέρμπης και Ανδρέας Παντζιαράς με αφορμή την αναβολή των πρωταθλημάτων τόσο της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου αγωνίζεται ο Απόλλων Πάργας όσο και της Γ Εθνικής που αγωνίζεται ο Τηλυκράτης, δώσανε σήμερα ένα δυνατό τεστ για να κρατηθούν σε ετοιμότητα ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 όταν μετά από σέντρα του Γκέτσι η μπάλα βρήκε στον Κουλούρη που με αυτογκόλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1, ενώ ο Τόσκα με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το 0-2. Ο Τηλυκράτης βρήκε ένα ακόμη γκολ με τον Σιμόνι για το 0-3. Ο Απόλλων αντέδρασε και μείωσε σε 1-3 με τον Παπαρούνα, που πέρασε στο ματς λόγω τραυματισμού του Γκόλια, αποτέλεσμα που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τηλυκράτης σημάδεψε το δοκάρι με τον Αλωπούδη, ο Σιμόνι με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς διαμόρφωσε το 1-4, ενώ το τελικό 1-5 έγραψε ο Αζούδης.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ – ΠΑΠΠΑΣ

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης): ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΠΑΚΟΣ, ΚΥΡΓΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΓΚΟΛΙΑΣ.

Τηλυκράτης (Παντζιαράς): ΚΩΦΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ(ΜΑΝΑΚΙΤΣΑΣ), ΝΤΟΣΗΣ(ΚΑΤΑΓΗΣ ΣΠ.), ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΣΚΑ(ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ), ΤΣΙΟΤΡΑΣ(ΒΡΕΤΤΟΣ), ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ(ΚΟΛΟΒΟΣ), ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ(ΑΖΟΥΔΗΣ), ΓΚΕΤΣΙ(ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ), ΣΙΜΟΝΙ(ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ).





Φιλική νίκη του Τηλυκράτη κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2021 Rating: 5 Τον Τηλυκράτη υποδέχτηκε ο Απόλλων Πάργας στο γήπεδο Βαλανιδοράχης σε φιλική αναμέτρηση σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2021 και γνώρισε την ήττα με ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: