728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κέρκυρα: 27χρονος τουρίστας έκανε βουτιά και δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια

O άνδρας έπαθε, πιθανόν, ανακοπή



Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά που έκανε 27χρονος τουρίστας στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας.  Τον νεαρό είδαν άλλοι λουόμενοι να κάνει βουτιά από βράχο και να μην επιστρέφει στην επιφάνεια και κάλεσαν σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν δύτες από την περιοχή όπου και ανέσυραν το άψυχο σώμα του νεαρού.



Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά που έκανε 27χρονος τουρίστας στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας.

Τον νεαρό είδαν άλλοι λουόμενοι να κάνει βουτιά από βράχο και να μην επιστρέφει στην επιφάνεια και κάλεσαν σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν δύτες από την περιοχή όπου και ανέσυραν το άψυχο σώμα του νεαρού.


Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή καθώς δεν έφερε τραύματα στο σώμα του αναφέρει το ertnews.





Κέρκυρα: 27χρονος τουρίστας έκανε βουτιά και δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2021 Rating: 5 O άνδρας έπαθε, πιθανόν, ανακοπή Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά που έκανε 27χρονος τουρίστας στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας . Τον νεαρό ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: