728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Τέσσερις πλήρεις υποτροφίες στο Hellenic American College

Τέσσερις πλήρες υποτροφίες σε απόφοιτους λυκείου, από τον Δήμο Πρέβεζας, για φοίτηση στο Hellenic American College, προσφέρονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Δήμο Πρέβεζας.







Από την Ελληνοαμερικανική Ένωση


Τέσσερις πλήρες υποτροφίες σε απόφοιτους λυκείου, από τον Δήμο Πρέβεζας, για φοίτηση στο Hellenic American College, προσφέρονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Δήμο Πρέβεζας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την την επίσημη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, στην έδρα της Ελληνοαμερικανικής ‘Ένωσης στην Αθήνα, την Τρίτη 3 Αυγούστου, με τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο Φοίβο – Λεωνίδα Κόσκο, τη Γενική ΔιευθύντριαΒίκυ Μπρανίκα, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Δημήτριο Γερογιάννη.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε: “Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, αποκλειστικός φορέας των εξετάσεων γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου Michigan, δίνει σε τέσσερις (4) νέους και νέες δημότες της Πρέβεζας την ευκαιρία να ενταχθούν στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, χορηγεί τέσσερις (4) πλήρεις υποτροφίες για τα προγράμματα του Hellenic American College, το οποίο προσφέρει τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University. Οι απόφοιτοι του Hellenic American College λαμβάνουν πτυχίο απευθείας από το Hellenic American University, πιστοποιημένο Πανεπιστήμιο της πολιτείας του New Hampshire των Η.Π.Α.

Οι εν λόγω τέσσερις (4) υποτροφίες είναι πλήρεις, αφορούν απόφοιτους λυκείου και η διαδικασία της επιλογής των τεσσάρων υπoτρόφων θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου από το Hellenic American College, με κριτήρια προηγούμενες σχολικές ή ακαδημαϊκές επιδόσεις και οικογενειακή οικονομική κατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του Hellenic American College, μεταξύ των οποίων είναι και η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, εφόσον τα μαθήματα διεξάγονται στα Αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές πρέπει να αποστείλουν έως και την 31η Αυγούστου 2021 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ακόλουθο email: admissions@hauniv.edu, με θέμα «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ»”.






Πρέβεζα: Τέσσερις πλήρεις υποτροφίες στο Hellenic American College Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2021 Rating: 5 Από την Ελληνοαμερικανική Ένωση Τέσσερις πλήρες υποτροφίες σε απόφοιτους λυκείου, από τον Δήμο Πρέβεζας, για φοίτηση στο Hellenic American ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: