728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άκαρπες οι έρευνες για τον 29χρονο στον Αμβρακικό

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες που γίνονται στον Αμβρακικό για τον 29χρονο που αγνοείται μετά το μπουρίνι.



Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες που γίνονται στον Αμβρακικό για τον 29χρονο που αγνοείται μετά το μπουρίνι.

Ο 29χρονος είχε βγει για ψάρεμα με ένα ακόμη άτομο. Ο φίλος του κατάφερε να σωθεί ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη του νεαρού.

Στην έρευνα μετέχουν σκάφη του λιμενικού, ψαράδες με τα σκάφη τους και το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Αμφιλοχίας, Πρέβεζας και Λευκάδας, ότι 29χρονος επιβάτης του ερασιτεχνικού σκάφους ”ΑΓΙΟΣ” Σ.Π. 392 Α’, με συνολικά δύο (02) επιβαίνοντες, έπεσε στη θάλασσα, ενώ εκτελούσαν πλου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή λιμένα Μενιδίου Αμβρακικού κόλπου, λόγω αιφνίδιων δυσμενών καιρικών συνθηκών και αγνοείται.

Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου, με τη συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε (05) Ι/Δ σκαφών, ενός ιδιώτη δύτη, δύο (02) περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, καθώς απογειώθηκε ελικόπτερο Π.Α., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα».

Πηγή πληροφοριών και φωτό: karvasaras.gr





Άκαρπες οι έρευνες για τον 29χρονο στον Αμβρακικό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5 Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες που γίνονται στον Αμβρακικό για τον 29χρονο που αγνοείται μετά το μπουρίνι. Ο 29χρονος είχε β...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: