728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λαχειοφόρος αγορά από τον Απόλλων Πάργας

 




Η ομάδα ανακοινώνει στο κοινό και το φίλαθλο κόσμο,οτι έχει αρχίσει ήδη η διάθεση λαχνών της λαχειοφόρου που διενεργεί προς ενίσχυση των εσόδων της, κληρώνοντας ένα σκάφος,το οποίο εκτίθεται στην παραλία της Πάργας.
Το κόστος του ενός λαχνού είναι 5 ευρώ και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη, με τους αριθμούς που κερδίζουν να είναι οι 4 τελευταίοι του λαικού λαχείου. Λεπτομέρειες αναγράφονται πάνω στο λαχνό.

Μπορείτε να τους προμηθευτείτε, είτε απο τα μέλη του συμβουλίου, είτε τις απογευματινές ώρες στην παραλία, από την κοπέλα που έχει προσληφθεί για την εξυπηρέτησή σας.

Στηρίξτε την ομάδα, γιατί στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε χρειάζεται ανεξαιρέτως τη στήριξη όλων μας. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας στο σύλλογό μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.


Λαχειοφόρος αγορά από τον Απόλλων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2021 Rating: 5   Η ομάδα ανακοινώνει στο κοινό και το φίλαθλο κόσμο,οτι έχει αρχίσει ήδη η διάθεση λαχνών της λαχειοφόρου που διενεργεί προς ενίσχυση των ε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: