728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σοκάρουν οι περιγραφές των βασανιστηρίων

Την Δευτέρα θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στους βασανισμούς του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατά το διάστημα φοίτησης στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.



Την Δευτέρα θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στους βασανισμούς του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατά το διάστημα φοίτησης στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Η δίκη γίνεται σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενους οκτώ συμφοιτητές του, οι περισσότεροι Κρητικοί, που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης αλλά είχαν ασκήσει έφεση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή κατέθεσαν οι γονείς του νεαροί σπουδαστή. Στην αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου περιέγραψαν τα βασανιστήρια που υπέστη το παιδί τους από ανθρώπους που πίστευε ότι είναι φίλοι του.

Η οικογένεια έμαθε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη και επί έξι χρόνια το μόνο που αναζητά είναι η δικαίωση της μνήμης του.

Χτυπήματα, καψόνια στο μπάνιο με διακοπή του νερού, χρώμα στο σαμπουάν, χλευασμοί.. Κλείσιμο στην ντουλάπα και άλλα.. Λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές όταν ήταν ήδη αργά.

Συμφοιτητής του Βαγγέλη κατέθεσε όσα ο ίδιος γνώριζε και όσα είχε πληροφορηθεί ότι συμβαίνουν σε βάρος του νεαρού σπουδαστή.

Στην κατάθεση αυτή οι γονείς και η αδελφή του δεν άντεξαν την περιγραφή και αποχώρησαν από την αίθουσα του δικαστηρίου.





Σοκάρουν οι περιγραφές των βασανιστηρίων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 12, 2021 Rating: 5 Την Δευτέρα θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στους βασανισμούς του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατά το διάστημα φοίτησης στη Γαλακτοκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: