728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκλεψαν από κατάστημα με είδη ρουχισμού

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο γυναίκες το μεσημέρι της Τετάρτης έκλεψαν προιόντα από κατάστημα με είδη ρουχισμού, με την μέθοδο της απασχόλησης.



Στη σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών προχώρησαν αστυνομικής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο γυναίκες το μεσημέρι της Τετάρτης έκλεψαν προιόντα από κατάστημα με είδη ρουχισμού, με την μέθοδο της απασχόλησης.

Εν τω μεταξύ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνελήφθη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (11) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω κατάστημα λειτουργούσε χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Επίσης συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε φάκελος με τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (6,6) γραμμαρίων.

Τέλος στην Πρέβεζα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας ποινής φυλάκισης (8) μηνών για κλοπή.





Έκλεψαν από κατάστημα με είδη ρουχισμού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2021 Rating: 5 Στη σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών προχώρησαν αστυνομικής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο γυναίκες το μεσημέ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: