728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πάργας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

C:\Users\user\Desktop\ΔΕΣΚΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ\ls1.jpg
Στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που τη Δευτέρα 14/6 ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας και ύστερα από μια σχολική χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες , με συμμάχους σας τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς σας , με το διάβασμα και τις θυσίες σας , έρχεστε αντιμέτωποι με την πρώτη μεγάλη πρόκληση στη ζωή σας. Στο κατώφλι της ενηλικίωσής σας οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη σας στον αγώνα της ζωής για καταξίωση. Το μέλλον είναι μπροστά σας και είναι στο χέρι σας να διαμορφώσετε εσείς τις συνθήκες , δίνοντας «τον αγώνα τον καλό», με αξιοπρέπεια, αγάπη για τον συνάνθρωπο και συνεχή προσπάθεια . "Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Να είσαι ανήσυχος, αφχαρίστητος, απροσάρμοστος πάντα. Όταν μια συνήθεια καταντήσει βολική, να τη συντρίβεις".

Ήρθε η στιγμή με ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό σας να δώσετε αυτήν τη μάχη. Καλή Επιτυχία!

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας Καναλάκι 

12/06/2021
Μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πάργας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 12, 2021 Rating: 5 Στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που τη Δευτέρα 14/6 ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: