728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

11ος στον Μαραθώνιο του Βελιγραδίου ο Πρεβεζάνος Θωμάς Δασκάλας

Σήκωσε ψηλά την Ελληνική Σημαία όπως το υποσχέθηκε- Ένα ατύχημα του στέρησε τον τερματισμό σε υψηλότερη θέση.




Ο Πρεβεζάνος Μαραθωνοδρόμος Θωμάς Δασκάλας συμμετείχε στο Μαραθώνιο που έγινε στο Βελιγράδι, που έγινε την Κυριακή το πρωΐ, τερματίζοντας στην 11η θέση.

Η θέση που κατέλαβε ο Θωμάς θα μπορούσε να ήταν υψηλότερη αν κατά την διάρκεια του αγώνα δεν συνέβαινε ένα απρόοπτο, όπως ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:




”Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι αυτή που νιώθουμε μέσα μας ήταν μια υπέροχη μέρα για μένα σήμερα έκανα αυτό που αγαπάω και μέχρι 30km ήμουν έτοιμος να τα δώσω όλα ένα ατύχημα με διερχόμενο αυτοκίνητο που μπήκε στη διαδρομή τους αγώνα απρόοπτα με έριξε και μου στοίχισε αρκετά λεπτά από από αυτό που μπορούσα να κάνω όμως κατάφερα να τερματίσω υγιείς πάνω από όλα και να σηκώσω την Ελληνική σημαία  μας ψηλά σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξατε και προχωράμε δυνατά στα επόμενα”.

Από ελληνικής πλευράς υπήρχαν αρκετές συμμετοχές με τους 8 εξ αυτών να καταφέρνουν να τερματίσουν.

Ο Πρεβεζάνος αθλητής τερμάτισε στην 11η θέση με χρόνο 3:04:20, πίσω από τον Νικόλαο Σαντή που τερμάτισε 3ος με χρόνο 2:48:52.




Ο Θωμάς λίγες ημέρες πριν φύγει για το Βελιγράδι και αφού είχε ολοκληρώσει την πολύμηνη προετοιμασία του θέλησε να ευχαριστήσει μερικούς ανθρώπους που τον στήριξαν και τον βοήθησαν προκειμένου να μην αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
22/05/2021
Καθώς πλησιάζει στο τέλος η πολύμηνη προετοιμασία μου για το πρώτο μου μαραθώνιο Beogradski maraton – Belgrade marathon θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και όσους με βοήθησαν να βρεθώ στη καλύτερη φυσική κατάσταση που ήμουν ποτέ αρχικά τον αδερφό μου Πέτρο Δασκάλα που με κρατούσε ψηλά στα δύσκολα τον Αποστολή Μπατσούλη που με συντρόφευε σε πάρα πολλές προπονήσεις μου τον Coach Dimitris Georgopetris για τη σωστή καθοδήγηση πιέζοντας με σε νέα όρια ανακαλύπτοντας πόσα παραπάνω μπορώ να κάνω την Ανδρονίκη Πάντα για το διατροφικό μου πλάνο γεμίζοντας με ενέργεια και δύναμη και ΤΕΛΟΣ τον άνθρωπο που μου στάθηκε με φρόντισε πάλεψε μαζί μου στηρίζοντας με σε ΟΛΑ την γυναίκα μου Σταυρούλα Παππά.
Σας ευχαριστώ όλους η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.





11ος στον Μαραθώνιο του Βελιγραδίου ο Πρεβεζάνος Θωμάς Δασκάλας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5 Σήκωσε ψηλά την Ελληνική Σημαία όπως το υποσχέθηκε- Ένα ατύχημα του στέρησε τον τερματισμό σε υψηλότερη θέση. Ο Πρεβεζάνος Μαραθωνοδρόμος Θω...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: