728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς: Αθέμιτος ανταγωνισμός η εξαίρεση των μεγάλων τουριστικών περιοχών από το πρόγραμμα εμβολιασμού




"Ο Δήμος Πάργας ο οποίος είναι ο κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός της Ηπείρου, είναι μια περιοχή που είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί το παραπάνω μέτρο"


Με νέα επιστολή του προς το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Υγείας, ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς ζητά να συμπεριληφθεί ο Δήμος Πάργας στις περιοχές που εφαρμόζεται το μέτρο εμβολιασμού κατοίκων τουριστικών περιοχών κατά προτεραιότητα.

Ο Δήμος Πάργας ο οποίος είναι ο κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός της Ηπείρου, είναι μια περιοχή που είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί το παραπάνω μέτρο, αφού σε αυτή δραστηριοποιείται πλήθος επαγγελματιών και απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι του τουριστικού τομέα, τονίζει ο κ. Ζαχαριάς.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Πάργας, είναι προφανές ότι προκύπτει κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού και άνισης μεταχείρισης των τουριστικών περιοχών της επικράτειας, με την κατεύθυνση επισκεπτών σε άλλους τουριστικούς προορισμούς εκτός του Δήμου Πάργας.

Με δεδομένη την μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται από τους κατοίκους της περιοχής για συμμετοχή στον εμβολιασμό, σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου, ο Δήμος Πάργας θα μπορεί να είναι σε θέση εξαιρετικά σύντομα να δεχθεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών ως covid-free τουριστικός προορισμός, καταλήγει ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς.
Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς: Αθέμιτος ανταγωνισμός η εξαίρεση των μεγάλων τουριστικών περιοχών από το πρόγραμμα εμβολιασμού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 27, 2021 Rating: 5 "Ο Δήμος Πάργας ο οποίος είναι ο κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός της Ηπείρου, είναι μια περιοχή που είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: