728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρόσκληση του Συλλόγου Προστασίας των Ζώων Πάργας «ΖΩΗ» για νέες εγγραφές




Καλούνται τα ιδρυτικά μέλη, οι εθελοντές, τα μέλη όπως επίσης και νέες εγγραφές από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα Αδέσποτα ζώα Συντροφιάς του Δήμου Πάργας δίχως βέβαια να τους επιβάλλεται η οποιαδήποτε αρμοδιότητα.

Ο κάθε εθελοντής κάνει ότι κι όσα μπορεί, είναι κατανοητό ότι όλοι έχουμε σπίτια, οικογένειες, δουλειές, προσωπική ζωή (όχι όλοι) κι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο, για παράδειγμα (σίτιση & νερό, μεταφορές ζώων για στειρώσεις, μεταφορές ζώων ως έκτακτα περιστατικά, φιλοξενία, κοινοποιήσεις για εκκλήσεις βοηθείας ή για υιοθεσίες).

Δεν είναι κάτι δεσμευτικό όπως καταλαβαίνετε και κανένας δε θα σας υποχρεώσει να κάνετε κάτι το οποίο είναι πάνω απ’τις δυνατότητες σας.

Το κόστος που έχει οριστεί ετησίως είναι το ελάχιστο ποσό των 10€ και θα παραλάβετε κάρτα του Σωματείου με το όνομα σας και τον αριθμό σας…..

Ελπίζουμε οι νέες γενιές να είναι πιο ευαισθητοποιημένες και να συμβάλλουν μαζί μας στο έργο μας με τα Αδέσποτα… Εύχομαι να υπάρξουν εθελοντές απ’όλα τα χωριά του Δήμου μας….

Εξαιρούνται απ’τις νέες εγγραφές οι άνθρωποι που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί για εγκλήματα κατά των ζώων.

Η πρόεδρος του Σωματείου, Δούρβα Σοφία-Θέμιδα

























Πρόσκληση του Συλλόγου Προστασίας των Ζώων Πάργας «ΖΩΗ» για νέες εγγραφές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 26, 2021 Rating: 5 Καλούνται τα ιδρυτικά μέλη, οι εθελοντές, τα μέλη όπως επίσης και νέες εγγραφές από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα Αδέσποτ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: