728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επανασυντονισμός ΕΡΤ από κέντρο εκπομπής Παλιόπαργα




Στα πλαίσια αλλαγής συχνοτήτων μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος σήμερα Σάββατο 22/5, η ΕΡΤ πραγματοποίησε αλλαγή των καναλιών της (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3) στο κέντρο εκπομπής Παλιόπαργα (από κανάλι 31 σε κανάλι 44)
Για να μπορούν οι κάτοικοι των περιοχών σε Πάργα, Ανθούσα, Αγία Κυριακή, Μεσσοπόταμο και Αμμουδια (και ενδεχόμενα και σε άλλες περιοχές) που έχουν στραμμένες τις κεραίες προς την Παλιόπαργα να παρακολουθούν τα κανάλια της ΕΡΤ, θα πρέπει να κάνουν επανασυντονισμό στους δέκτες τους.


Την ερχόμενη Παρασκευή 28/5 το πρωί θα γίνει ανάλογη αλλαγή στους πομπός της Digea (ιδιωτικά και τοπικά κανάλια) στα Κέντρα Εκπομπής Καναλλακίου (Βαλανιδούσσα) και Ακαρνανικών, οπότε και θα πρέπει να ξαναγίνει νέος επανασυντονισμός.


Ειδικά για τις περιοχές Χόχλα - Βουβοπόταμος- Κυψέλη - Δεποτικά ενδέχεται να πρέπει να επανασυντονίσουν οριστικά τους δέκτες τους το Παρασκευή 28/5 το απόγευμα.
Επανασυντονισμός ΕΡΤ από κέντρο εκπομπής Παλιόπαργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 23, 2021 Rating: 5 Στα πλαίσια αλλαγής συχνοτήτων μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος σήμερα Σάββατο 22/5, η ΕΡΤ πραγματοποίησε αλλαγή των καναλιών της (ΕΡΤ1, Ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: