728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Απόλλων Πάργας, εύχεται στο Θανάση Ζέρη, το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Ο Απόλλων Πάργας, εύχεται στο Θανάση Ζέρη,το νέο μέλος της οικογένειάς του, να είναι γερό και τυχερό, να το καμαρώνει όπως επιθυμεί και να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, αγαπώντας τόσο πολύ την ομάδα μας.




Ο Απόλλων Πάργας, εύχεται στο Θανάση Ζέρη, το νέο μέλος της οικογένειάς του, να είναι γερό και τυχερό, να το καμαρώνει όπως επιθυμεί και να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, αγαπώντας τόσο πολύ την ομάδα μας. Θανάση ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί πραγματικά τα αξίζεις. Να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου και όλα στη ζωή σου να πηγαίνουν κατ' ευχήν. Ο αγώνας για το μεγάλωμα του γιου σου, θα είναι ο πιο όμορφος που έχεις δώσει. Να το καμαρώνεις όπως επιθυμείς και να του μεταδώσεις τις αξίες που εσύ έχεις. Υγεία και ευτυχία στη ζωή σας φίλε Θανάση.
Ο Απόλλων Πάργας, εύχεται στο Θανάση Ζέρη, το νέο μέλος της οικογένειάς του. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 20, 2021 Rating: 5 Ο Απόλλων Πάργας, εύχεται στο Θανάση Ζέρη, το νέο μέλος της οικογένειάς του, να είναι γερό και τυχερό, να το καμαρώνει όπως επιθυμεί και να...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: