728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Γκόλφω Νικολού στον Alpha και στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση (βίντεο)

Για δεύτερη φορά η πρεβεζάνα μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Alpha Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση.



Για δεύτερη φορά η πρεβεζάνα μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Alpha Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση.

Αυτή την φορά ο λόγος ήταν το ένα εκατομμύριο και πλέον κλικ που έκανε η συνταγή του τηγανόψωμου, με την Γκόλφω να το παρουσιάζει και να αφήνει παρουσιαστή και βοηθούς του με ανοικτό το στόμα, καθώς στην συγκεκριμένη συνταγή η ίδια δεν χρησιμοποιεί λάδι.

Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής της πρότεινε όταν βγούμε από τα αυστηρά μέτρα και το lockdown να πάει στο στούντιο προκειμένου να παρουσιάσει και άλλες συνταγές.

Η Γκόλφω αποδέχθηκε την πρόσκληση με την ίδια να ανταποδίδει καλώντας τον Νικό Μάνεση και την σύζυγό του για διακοπές στην Πρέβεζα.

Δείτε το βίντεο:

 






Η Γκόλφω Νικολού στον Alpha και στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση (βίντεο) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 18, 2021 Rating: 5 Για δεύτερη φορά η πρεβεζάνα μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Alpha Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση. Αυτή την φορά...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: