728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μαθήματα ζωής από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας στις εαρινές τους αιμοδοσίες

Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας "Βασίλειος Χατζής" ολοκληρώνοντας το Σάββατο του Λαζάρου τις 2 τακτικές και τις 2 έκτακτες αιμοδοσίες του. Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία αιμοδοσία προσήλθαν 32 άτομα και έδωσαν αίμα τα 25, ενώ συνολικά στις εαρινές αιμοδοσίες, και παρά τη δύσκολη υγειονομικά συγκυρία, προσήλθαν 155 άτομα και συγκεντρώθηκαν για το νοσοκομείο της Πρέβεζας 135 φιάλες αίμα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λιάκρης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του αλλά και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας Πρέβεζας και τους εύχεται χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.


Μαθήματα προσφοράς έδωσε για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας "Βασίλειος Χατζής" ολοκληρώνοντας το Σάββατο του Λαζάρου τις 2 τακτικές και τις 2 έκτακτες αιμοδοσίες του. Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία αιμοδοσία προσήλθαν 32 άτομα και έδωσαν αίμα τα 25, ενώ συνολικά στις εαρινές αιμοδοσίες, και παρά τη δύσκολη υγειονομικά συγκυρία, προσήλθαν 155 άτομα και συγκεντρώθηκαν για το νοσοκομείο της Πρέβεζας 135 φιάλες αίμα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λιάκρης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του αλλά και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας Πρέβεζας και τους εύχεται χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.
Επίσης με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί για την προσφορά τους και την στήριξη στο έργο του Συλλόγου:
.Την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης
.Τα χαρτικά Μικρούλη στην Πρέβεζα
.Τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης και Ντάλλας στην Πάργα
.Την κάβα Νικολάου στην Ανθούσα και
.Την επιχείρηση Γενικού Εμπορίου Γιάννη Τάσση στην Πάργα.









πηγη:Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Μαθήματα ζωής από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας στις εαρινές τους αιμοδοσίες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 26, 2021 Rating: 5 Μαθήματα προσφοράς έδωσε για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας "Βασίλειος Χατζής" ολοκληρώνοντας το Σά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: