728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πρέβεζα στην καλύτερη επιδημιολογική εικόνα τις τελευταίες 2 εβδομάδες σε όλη τη χώρα

Την καλύτερη επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων 2 εβδομάδων, σε όλη τη χώρα, παρουσιάζει ο Νομός Πρέβεζας, όπως αυτή αποτυπώνεται στον χάρτη του ΕΟΔΥ.



Ο μοναδικός κίτρινος νομός


Την καλύτερη επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων 2 εβδομάδων, σε όλη τη χώρα, παρουσιάζει ο Νομός Πρέβεζας, όπως αυτή αποτυπώνεται στον χάρτη του ΕΟΔΥ.

Η αλήθεια είναι ότι η Π.Ε. Πρέβεζας το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει καθημερινά τα λιγότερα κρούσματα κορονοϊού σε σχέση με τους άλλους νομούς της Ηπείρου και μάλιστα υπήρξαν ημέρες όπου δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσματα.

Στην ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ (07/04) η Πρέβεζα εμφανίζεται με χρώμα κίτρινο (25-49.9 κρούσματα ανά 100χιλ πληθυσμού) όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων δεκατεσσάρων ημερών.

Ας ελπίσουμε πως θα διατηρηθεί αυτή η επιδημιολογική εικόνα και το επόμενο διάστημα, με την υπεύθυνη στάση όλων μας, που θα δώσει στην Πρέβεζα ένα ακόμα πλεονέκτημα ενόψει του ανοίγματος της εστίασης και γενικότερα ενόψει του καλοκαιριού.






Η Πρέβεζα στην καλύτερη επιδημιολογική εικόνα τις τελευταίες 2 εβδομάδες σε όλη τη χώρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 08, 2021 Rating: 5 Ο μοναδικός κίτρινος νομός Την καλύτερη επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων 2 εβδομάδων, σε όλη τη χώρα, παρουσιάζει ο Νομός Πρέβεζας, όπως...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: