728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Όχι από την Σύγκλητο σε επέμβαση της Αστυνομίας

Κάθετα αντίθετη με παρέμβαση κάθε εξωακαδημαικού παράγοντα και ιδιαίτερα της αστυνομίας είναι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.



Κάθετα αντίθετη με παρέμβαση κάθε εξωακαδημαικού παράγοντα και ιδιαίτερα της αστυνομίας είναι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε μετά από τη συνεδρίαση της Τρίτης και με αφορμή την κατάληψη στην Πρυτανεία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην απόφασή της:

Σε ό, τι αφορά την κατάληψη του κτηρίου της Πρυτανείας από ομάδα φοιτητών, η Σύγκλητος ομόφωνα διαπιστώνει ότι:

α) Αιτήματα που θέτουν οι φοιτητές ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις προηγούμενες αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Πανεπιστημίου.

β) Το Ίδρυμα πρέπει να παραμείνει ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία, ακριβώς για να αντιμετωπίσει τα οξυμένα αυτά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία και την ψήφιση του νέου νόμου για το Πανεπιστήμιο.

γ) Η Σύγκλητος διαφωνεί με κάθε παρέμβαση εξωακαδημαϊκών παραγόντων, ιδιαίτερα δε της αστυνομίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα είναι σε θέση να επιλύσει, και θα επιλύσει, τα προβλήματά της με τους δικούς της τρόπους. Κάθε άλλη ενέργεια θα δημιουργήσει επικίνδυνες εντάσεις και περαιτέρω προβλήματα.





Όχι από την Σύγκλητο σε επέμβαση της Αστυνομίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021 Rating: 5 Κάθετα αντίθετη με παρέμβαση κάθε εξωακαδημαικού παράγοντα και ιδιαίτερα της αστυνομίας είναι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: