728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Χρήστος Ντίτορας αναλαμβάνει άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας.


Ο Χρήστος Ντίτορας αναλαμβάνει άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας κ. Ζαχαριά σε θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου. Με πολυετή εμπειρία σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ, καθώς και με τις γνώσεις του στην προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια για την ολοκληρωμένη προβολή του Δήμου μας.



Ο Χρήστος Ντίτορας αναλαμβάνει άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας κ. Ζαχαριά σε θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου. 

Με πολυετή εμπειρία σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ, καθώς και με τις γνώσεις του στην προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια για την ολοκληρωμένη προβολή του Δήμου μας.
Ο Χρήστος Ντίτορας αναλαμβάνει άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 16, 2021 Rating: 5 Ο Χρήστος Ντίτορας αναλαμβάνει άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας κ. Ζαχαριά σε θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου.  Με πολυετ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: