728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας σε δρομολόγιο με το απορριμματοφόρο για να δει τα προβλήματα των εργαζομένων – Δείτε που

Στο ”νησί” της Ηπείρου, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από πλευράς δημοτικής αρχής, έχει βρει αρκετούς συμμάχους, όπου όλοι μαζί σαν μια ομάδα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τον Δήμο Πάργας.



Στο ”νησί” της Ηπείρου, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από πλευράς δημοτικής αρχής, έχει βρει αρκετούς συμμάχους, όπου όλοι μαζί σαν μια ομάδα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τον Δήμο Πάργας.

Μην ξεχνάμε ότι η Πάργα όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές συγκαταλλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Πριν ξεκινήσει η νέα καλοκαιρινή περίοδος η Πάργα ετοιμάζεται, οργανώνεται και περιμένει το άνοιγμα και το πράσινο φως της κυβέρνησης.

Ωστόσο ο Δήμος από τη δική του πλευρά κάνει ότι είναι δυνατόν, προκειμένου όλα φέτος το καλοκαίρι να κυλήσουν ρολόι.





Έτσι λοιπόν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Πάργας Δημήτρης Μπούσιος, προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, ανέβηκε σε απορριματοφόρο και πραγματοποίησε το δρομολόγιο μαζί με τους εργαζόμενους στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου (Καναλάκι).

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μετά το τέλος του δρομολογίου και αφού διαπίστωσε τα όποια προβλήματα έγραψε ένα σχόλιο σε σχετική ανάρτηση υπαλλήλου της καθαριότητας.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πάργας Δημήτρης Μπούσιος έγραψε στο Facebook:
”Σαν Δημοτική αρχή οφείλουμε να είμαστε ΕΝΑ με τους εργαζόμενους να βλέπουμε απο κοντά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όλοι μαζί να δίνουμε λύσεις και για το περιβάλλον εργασίας τους αλλα και προς όφελος των πολιτών του Δήμου Πάργας που ειναι και ο τελικός αποδέκτης της προσπάθειας που καταβάλουμε.Όλοι μαζί Δημοτική Αρχή, Εργαζόμενοι και πολίτες του Δήμου Πάργας οφείλουμε να κάνουμε οτι μας αναλογεί για να έχουμε ενα Δήμο καθαρό και ασφαλή για τα παιδιά μας και για όλους τους πολίτες αλλα και επισκέπτες του Δήμου μας”.




Από ότι μαθαίνουμε ωστόσο τέτοιου είδους ”εκπλήξεις” θα συνεχιστούν από πλευράς αιρετών στον Δήμο Πάργας, μιας και ο Δήμαρχος Νίκος Ζαχαριάς όπως έχει πει πολλές φορές ”είμαστε ένα με τους πολίτες, όλοι μαζί για το καλό της Πάργας”, σύνθημα που μέρα με την μέρα μεγαλώνει με τον Δήμαρχο να κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηριχτές.




Αντιδήμαρχος Καθαριότητας σε δρομολόγιο με το απορριμματοφόρο για να δει τα προβλήματα των εργαζομένων – Δείτε που Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 10, 2021 Rating: 5 Στο ”νησί” της Ηπείρου, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από πλευράς δημοτικής αρχής, έχει βρει αρκετούς συμμάχους, όπου όλοι μαζί σαν μια ο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: