728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Rapid Test σε μαθητές που εμφανίζουν συμπτώματα

Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου, Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων



Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου, Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων


Σε rapid test θα υποβάλλονται μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης από τον κορονοϊό, ή έχουν εντολή γιατρού, αποφασίστηκε σε συνάντηση αρμόδιων φορέων που πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πρέβεζας και ο Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πρέβεζας.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα εξής θέματα:


α. την επέκταση του Τεστ Ανίχνευσης αντιγόνου του ιού sars-cov-2 (rapid test) σ΄όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, που εμφανίζουν τα σχετικά συμπτώματα ή έχουν εντολή γιατρού. Η εξέταση θα πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου και θα είναι δωρεάν.

β. την απλούστευση της διαδικασίας ιατρικής εξέτασης των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας και τα ΤΕΦΑΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Σκανδάλης με τους συνεργάτες του, πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα που κατατέθηκαν, με αποτέλεσμα ζητήματα που απασχολούσαν και πολλές φορές ανησυχούσαν τη σχολική κοινότητα να μην υφίστανται πια.





Πρέβεζα: Rapid Test σε μαθητές που εμφανίζουν συμπτώματα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2021 Rating: 5 Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου, Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: