728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παράγοντες της Ηπείρου συμμετέχουν σε διαδικτυακό forum για τον τουρισμό

Σήμερα Πέμπτη Ιανουαρίου 2021 στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για την Ήπειρο.



Σήμερα Πέμπτη Ιανουαρίου 2021 στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για την Ήπειρο.

Για την Ήπειρο θα μιλήσουν στις 13:30 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας- Υπεύθυνος Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευστράτιος Ιωάννου , στις 13:45 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Δημητρίου , στις 14:00 ο Διοικητικός Προϊστάμενος Επιμελητήριο Θεσπρωτίας κ. Πέτρος Ζουμπούλης , στις 14:15 ο Πρόεδρος Επιμελητήριου Πρέβεζα κ. Ιωάννης Μπούρης , στις 14:30 ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κ. Ζαρκάδας Ελευθέριος και στις 14:45 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γιάννης Γκολομάζος.

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.



Οι καλεσμένοι θα συζητήσουν για την Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό, την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA





Παράγοντες της Ηπείρου συμμετέχουν σε διαδικτυακό forum για τον τουρισμό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2021 Rating: 5 Σήμερα Πέμπτη Ιανουαρίου 2021 στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: