728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Το λάθος του απατεώνα και ο υποψιασμένος ταξιτζής

Ο λόγος για απατεώνες που καλούν στα τηλέφωνα επαγγελματιών γνωρίζοντας πολύ καλά ποιον έχουν στην άλλη γραμμή και τι δουλειά κάνει.



Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους


Καθημερινά σκαρφίζονται νέα σενάρια με σκοπό να εξαπατήσουν ανυποψίαστους επαγγελματίες.

Ο λόγος για απατεώνες που καλούν στα τηλέφωνα επαγγελματιών γνωρίζοντας πολύ καλά ποιον έχουν στην άλλη γραμμή και τι δουλειά κάνει.


Στην Πρέβεζα στο παρελθόν δεν ήταν λίγοι που έπεσαν στην παγίδα αλλά και πολλοί περισσότεροι οι υποψιασμένοι.

Ένας από αυτούς και επαγγελματίας, ιδιοκτήτης ταξί στην πόλη, ο οποίος έλαβε τηλεφώνημα προκειμένου να μεταβεί και να παραλάβει ηλικιωμένο άτομο από περιοχή εντός πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS, ο «γιος» της ηλικιωμένης γυναίκας ζήτησε από τον ταξιτζή να μεταβεί σε συγκεκριμένη οδό προκειμένου να παραλάβει την μητέρα του η οποία ήταν και ανήμπορη.

Του ζήτησε, ως συνήθως και λογαριασμό τραπέζης προκειμένου να προκαταβάλει την αξία της κούρσας. Κάτι που ο ταξιτζής δεν έκανε, λέγοντας πως αυτό θα γίνει με την ολοκλήρωση της κούρσας, όπως του είπε.

Και ενώ σε όλα, ο απατεώνας ήταν πιστευτός και μάλιστα απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες και σε κλήση του ταξιτζή, έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Έδωσε σωστό όνομα οδού αλλά λάθος αριθμό. Ο αριθμός της διεύθυνσης που έστειλε το ταξί δεν υπήρχε.

Αυτό έβαλε τον υποψιασμένο επαγγελματία σε ακόμα μεγαλύτερες σκέψεις ο οποίος έχοντας στο μυαλό του έστω μια μικρή πιθανότητα να πρόκειται για αληθινή κλίση μετέβει στην συγκεκριμένη οδό και κάλεσε τον «γιο» πίσω να του πει ότι η «μητέρα» του δεν βρίσκονταν στο σημείο που είχαν πει.

Η κλήση απαντήθηκε, ωστόσο με ψυχραιμία ο απατεώνας στην άλλη άκρη συνέχιζε να επικαλείται δικαιολογίες μη ξεχνώντας τον σκοπό του. Την καταβολή μέσω τραπέζης της αξίας της κούρσας προκειμένου να καταθέσει το ποσό.

Κάτι φυσικά που δεν έγινε από την πλευρά του επαγγελματία οδηγού, ο οποίος συνέχισε ήσυχος την καθημερινότητά του και με τα χρήματα του ασφαλή.

Να θυμίσουμε πως το σχέδιο σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά την υποτιθέμενη πληρωμή, είναι από την πλευρά του απατεώνα να ενημερώσει το θύμα του ότι έκανε μεταφορά πολύ μεγαλύτερου ποσού, λόγω λάθους, στέλνοντας μάλιστα και απόδειξη κατάθεσης (αναληθή) και ζητώντας να του επιστρέψει τα επιπλέον χρήματα.

Μόνο που από την πλευρά του θύματος αυτά θα είναι αληθινά…!!!





Πρέβεζα: Το λάθος του απατεώνα και ο υποψιασμένος ταξιτζής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2021 Rating: 5 Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους Καθημερινά σκαρφίζονται νέα σενάρια με σκοπό να εξαπατήσουν ανυποψίαστους επαγγελματ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: