728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βραβείο για το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων




Το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων κέρδισε το 2ο Βραβείο στον 15ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning, για το εξαιρετικό eTwinning project με τίτλο: D-RACE: Democracy-Rights-Action-Children-Ethics.





Το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων κέρδισε το 2ο Βραβείο στον 15ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning, για το εξαιρετικό eTwinning project με τίτλο: D-RACE: Democracy-Rights-Action-Children-Ethics.

Στο πρόγραμμα D-RACE συνεργάστηκαν δύο εταίροι, Ελλάδα και Τουρκία, με τις καθηγήτριες Σταματία Σταμάτη και Sinem Yalcinkaya. Με τους/τις 40 μαθητές/τριες επεδίωξαν να δημιουργήσουν ένα πιο δημοκρατικό περιβάλλον στις τάξεις και προσπάθησαν να τους κάνουν να νιώσουν πιο ενεργοί μαθητές και πολίτες, με κίνητρα και δεσμεύσεις.

Το έργο διήρκεσε από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, και, μέσω των πλήρως οργανωμένων καθηκόντων και δραστηριοτήτων, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δημιουργικές, συνεργατικές και κριτικές τους δεξιότητες μάθησης.

«Ο κύριος στόχος ήταν οι καθηγήτριες να εσωτερικεύσουν τη σημασία τού να είσαι ενεργός πολίτης στους μαθητές τους και να βελτιώσουν τις προοπτικές τους για τη δημοκρατία και την ηθική.

Οι δράσεις του προγράμματος αποσκοπούσαν, επίσης, στο να βοηθήσουν τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη χρήση εργαλείων ιστού, να επικοινωνήσουν στη γλώσσα-στόχο, να αξιολογήσουν το έργο και τη συμμετοχή τους και να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σπουδών», σημειώνεται σε ανακοίνωση από τον Διευθυντή του σχολείου Δημήτριο Κοσμά.






Βραβείο για το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2020 Rating: 5 Το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων κέρδισε το 2ο Βραβείο στον 15ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning, για το εξαιρετικό eTwinning project με τίτλο: D-RACE...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: