728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Προσπάθεια εξαπάτησης αρτοποιού στην Πρέβεζα

Υποψιασμένος επαγγελματίας στην πόλη δεν έπεσε στην παγίδα   Υποψιασμένος αποδείχθηκε επαγγελματίας στην Πρέβεζα ο οποίος έγινε στόχος απατεώνων στην προσπάθειά τους να του αποσπάσουν χρήματα.



Υποψιασμένος επαγγελματίας στην πόλη δεν έπεσε στην παγίδα


Υποψιασμένος αποδείχθηκε επαγγελματίας στην Πρέβεζα ο οποίος έγινε στόχος απατεώνων στην προσπάθειά τους να του αποσπάσουν χρήματα.

Το κόλπο πλέον γνωστό.


Παραγγελία…, λάθος ποσό κατάθεσης στον λογαριασμό για την εξόφλησή της…, αίτημα επιστροφής των επιπλέον χρημάτων!!

Έτσι ενήργησε σήμερα άγνωστος που τηλεφώνησε σε αρτοποιείο, προσποιούμενος υπάλληλο του Δήμου, προκειμένου να παραγγείλει δεκάδες κιλά ψωμί, που θα προορίζονταν για άστεγους ενόψει των γιορτών.

Επικαλούμενος… «λάθος» στο ποσό της κατάθεσης για την εξόφληση της παραγγελίας, σε νέα επικοινωνία με τον επιχειρηματία, ζήτησε να του επιστραφεί το επιπλέον ποσό, αφού αντί για 600 ευρώ είχε καταθέσει [από… λάθος] 6000 ευρώ.

Αυτή τη φορά όμως ο απατεώνας δεν πέτυχε αφού άμεσα έγινε από τον επιχειρηματία έλεγχος στον λογαριασμό του και διαπίστωσε πως δεν υπήρχε καμία κατάθεση.

Προσοχή λοιπόν αφού οι απατεώνες που εφαρμόζουν παρόμοιες μεθόδους δρουν σε όλη τη χώρα με πειστικά επιχειρήματα κάθε φορά και καλά διαβασμένοι.





Προσπάθεια εξαπάτησης αρτοποιού στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2020 Rating: 5 Υποψιασμένος επαγγελματίας στην πόλη δεν έπεσε στην παγίδα Υποψιασμένος αποδείχθηκε επαγγελματίας στην Πρέβεζα ο οποίος έγινε στόχος απατεώ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: