728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με τον Στ. Γιαννάκη συναντήθηκαν οι Λογιστές

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Λογιστών – Φοροτεχνικών ενημέρωσε αντιπροσωπεία μελών της Διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν.Πρέβεζας τον βουλευτή της ΝΔ Στέργιο Γιαννάκη.



Το κύριο θέμα που τέθηκε στη συνάντηση ήταν η αναγνώριση και θεσμοθέτηση της ασθένειας του Λογιστή


Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Λογιστών – Φοροτεχνικών ενημέρωσε αντιπροσωπεία μελών της Διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν.Πρέβεζας τον βουλευτή της ΝΔ Στέργιο Γιαννάκη.

Το κύριο θέμα που τέθηκε στη συνάντηση ήταν η αναγνώριση και θεσμοθέτηση της ασθένειας του Λογιστή με αφορμή και την απόσυρση της τροπολογίας από τον κ. Σταϊκούρα για νομοτεχνικές βελτιώσεις.


Έγινε επίσης αναφορά και στο θέμα με τα πρόστιμα των ΜΥΦ 2014 καθώς και μια γενικότερη συζήτηση για τα προβλήματα τόσο της αγοράς όσο και της πίεσης που δέχονται τα λογιστικά γραφεία και για τον τρόπο που αυτά αντιμετωπίζονται από τη Φορολογική και Ασφαλιστική Διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση μεταφέρθηκε επίσης από την αντιπροσωπεία των Λογιστών και η δυσαρέσκεια των συναδέλφων τους τόσο για το φλέγον θέμα της ασθένειας αλλά και για κάποιες ατυχείς δηλώσεις κορυφαίων υπουργών περί ευθύνης Λογιστών στις καθυστερήσεις πληρωμών των δικαιούχων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «η συνάντηση έγινε σε πολύ κλίμα, ο κ. Γιαννάκης ήταν θετικός και για την ασθένεια όπου περιμένουμε το άμεσο νομοσχέδιο με τις βελτιώσεις καθώς και για τα λοιπά προβλήματα του κλάδου και θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ μας για διευθέτηση προβλημάτων που προκύπτουν».

«Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει τις συναντήσεις με όλους τους φορείς, έτσι ώστε να δοθεί άμεση λύση τόσο για τη θεσμοθέτηση της ασθένειας αλλά και γενικότερα για τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουμε και σαν κλάδος αλλά και σαν τοπική οικονομία» καταλήγει η ανακοίνωση.






Με τον Στ. Γιαννάκη συναντήθηκαν οι Λογιστές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2020 Rating: 5 Το κύριο θέμα που τέθηκε στη συνάντηση ήταν η αναγνώριση και θεσμοθέτηση της ασθένειας του Λογιστή Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: