728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο για το νοσοκομείο

Πρόκειται για μία προσπάθεια στήριξης του νοσηλευτικού ιδρύματος και της δημόσιας υγείας η οποία εξακολουθεί να δοκιμάζεται.



Ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες δώρισε στο Νοσοκομείο Άρτας το Επιμελητήριο.

Πρόκειται για μία προσπάθεια στήριξης του νοσηλευτικού ιδρύματος και της δημόσιας υγείας η οποία εξακολουθεί να δοκιμάζεται.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ευάγγελος Ντάκουλας ευχαρίστησε τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Άρτας για την ουσιαστική τους συμβολή στον αγώνα των υγειονομικών.

«Με αυτή την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και όλους αυτούς, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, που έκαναν δωρεές στο νοσοκομείο. Οι δωρεές αυτές είναι δωρεές ουσίες. Τα μηχανήματα αυτά, θα χρησιμοποιηθούν 10-15 χρόνια στο νοσοκομείο και θα προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες του νομού», επισήμανε ο κ.Ντάκουλας.




Ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο για το νοσοκομείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2020 Rating: 5 Ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες δώρισε στο Νοσοκομείο Άρτας το Επιμελητήριο. Πρόκειται για μία ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: