728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ «Όλα τα φώτα στον διαβήτη» και στην Πρέβεζα

Με το μπλε χρώμα του διαβήτη φωτίστηκε εχθές το βράδυ το Δημαρχείο και ο Πύργος του Ρολογιού στην Πρέβεζας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Διαβήτη.



Με το μπλε χρώμα του διαβήτη φωτίστηκε εχθές το βράδυ το Δημαρχείο και ο Πύργος του Ρολογιού στην Πρέβεζας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Διαβήτη.

Ο Δήμος Πρέβεζας με τον τρόπο αυτό συμμετέχει στη δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) που έχει ως κεντρικό σύνθημα
«Όλα τα φώτα στον διαβήτη!».

Η δράση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το σωματείο, μέλος της ΕΛΟΔΙ, «Σύλλογος Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη & Κοιλιοκάκη Πρέβεζας Mellitus Celiac».






Η 14 η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και η ΕΛΟΔΙ με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και σε συνεργασία με περισσότερους από 15 Δήμους της χώρας, φωταγωγεί συμβολικά κτίρια, μνημεία και τοπόσημα το βράδυ της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού και ενίσχυσης της ορατότητας της πάθησης με την όποια ζουν σήμερα περίπου 1 εκατομμύριο συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα και 463 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως.

Η καμπάνια της ΕΛΟΔΙ με τίτλο «Όλα τα φώτα στον διαβήτη!» αποτελεί τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία φωταγωγήσεων ευαισθητοποίησης για τον διαβήτη στα χρονικά της χώρας μας και ένα σημαντικό ορόσημο σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Η 14η Νοεμβρίου 2020 είναι αφιερωμένη στο νοσηλευτικό προσωπικό που φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχει συμβάλλει καθοριστικά στη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς γενικότερα και τους συνανθρώπους μας με διαβήτη ειδικότερα.






ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ «Όλα τα φώτα στον διαβήτη» και στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2020 Rating: 5 Με το μπλε χρώμα του διαβήτη φωτίστηκε εχθές το βράδυ το Δημαρχείο και ο Πύργος του Ρολογιού στην Πρέβεζας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: